7 grønne spreads til sandwichen - Pure Dansk™

7 grønne spreads til sandwich

Af Pure Dansk™

7 grønne spreads til sandwichen - Pure Dansk™

Opskrifter med spreads af danske hestebønner, Ingrid ærter, gråærter, Anicia linser og ærtemel til dit brød eller rugbrød. 

Vi har samlet et udpluk af vores opskrifter, som skal gøre det nemmere for dig og din familie at spise flere bælgfrugter i løbet af ugens måltider.

  

Brødblanding - Kerneboller med ærtemel  

Vi har udviklet denne brødblanding udelukkende med danske råvarer. Nyd smagen af friskbagte boller med dansk ærtemel, dådyrhavre, havrekerner, ølandshvede, spelt og Mariager salt. ­Ærtemelet tilfører en mild smag af ærter, friskhed og protein. Sammen med de særligt udvalgte kornsorter bliver bollerne dejligt svampede og med en sprød gylden skorpe. Bland kun gær og vand i, og du har til 10 boller. 

Kerneboller med ærtemel

 

Grøn pesto med gråærter 

Gråærterne giver smag i den grønne pesto i stedet for nødder og er perfekt som spread i din sandwich

Grøn pesto med gråærter

 

 

Hummus med rødbede og Ingrid ærter 

Smuk farverig hummus med gule Ingrid ærter og rødbeder. Nem og lækker smørelse i dine sandwich 

Rødbedehummus med Ingrid ærter 

 

 

Svampepostej med perlebyg og ærtemel 

Hjemmelavet postej med svampe, perlebyg og ærtemel af Ingrid ærter. Cremet og let af smøre ud, som alternativ i sandwich eller rugbrødet. 

Svampepostej med perlebyg og ærtemel 

 

 

 

Karrysalat med Ingrid ærter og æble 

Karrysalat med Ingrid ærter fungerer perfekt som en nem krydret, cremet og smagfuldt fyld i en sandwich eller som topping på rugbrødsmaden. Særligt i samspil med syrligt grønkål og søde æbler.   

Karrysalat med Ingrid ærter og æble 

  

 

Vegetarisk hønsesalat med hestebønner

Venne vegetariske hønsefrisalat minder om den klassiske i smag og konsistens. Den eneste forskel er, at hønsekødet er udskiftet med de cremede og faste hestebønner. Den er perfekt som pålæg til frokostbordet på en skive rugbrød eller i en sandwich. 

Vegetarisk hønsesalat med hestebønner


 

 

TunFriSalat med Ingrid ærter 

Denne delikate vegetariske tunsalat smager himmelsk, og du vil blive overrasket over, hvor meget den minder om en klassisk tunsalat. Den er perfekt som vegetarisk pålæg i en sandwich 

TunFriSalat med Ingrid ærter


  

Romesco med Anicia linser 

Hjemmelavet linse-romesco er en fantastisk rød sauce og dip lavet på peberfrugt, soltørrede tomater, mandler og danske Anicia linser. Smager af solskin og passer perfekt som spread i din sandwich  

Rosmesco med Anicia linser 

 

 

Find mere inspiration til spreads i opskriftsuniverset.