Fortsæt til indhold
4 ingredienser og du har en dejlig velsmagende hjemmelavet pasta med mel af Ingrid ærter. Denne pasta er med hvedemel og uden æg.
Dansk Ærtemel
Danske Anicia Linser
Hjemmelavet pasta med ærtemel
4 portioner
1 time
og 10 minutter
Ingredienser
Hjemmelavet pastadej 1 dl (70 g) Dansk Ærtemel 5 dl økologisk hvedemel ½ tsk. salt 2 dl lunken vand
Topping 1 dl (90 g) tørrede Danske Anicia Linser ½-1 Burrata pr. person Ærteskud Olivenolie Salt og Peber
Hold skærmen tændt
Sådan gør du
Pasta Ælt ærtemel sammen med hvedemel, vand og salt. Ælt i 10-15 minutter til dejen er glat og ensartet. Sæt dejen i køleskabet i 30 minutter. Mens dejen hviler i køleskabet forberedes topping til pasta retten. Efter 30 minutter tages dejen ud og rulles på en pastamaskine. Husk at drysse godt med mel på dejen undervejs, så den ikke klistrer sammen. Bring vand med salt i kog i en gryde. Kog pastaen i 1-2 minutter. Hæld vandet fra og anret.
Topping Skyl Anicia linserne og kog dem i 20-25 minutter. Hæld vandet fra. Stil linserne til side. Skyl ærteskud.
Serveringsforslag
Anret den kogte pasta med linser, ærteskud, burrata, olivenolie og salt og peber.
Produkter
Pure Dansk gør det nemmere at få linser, ærter og bønner på tallerkenen og få dem så lokalt som muligt, nemlig dyrket på de danske marker. Hele vejen fra jord til bord foregår i Danmark, hvor de høstes, renses og pakkes, før de lander på dit spisebord.
→ Produkter