Rabarbersalat med Anicia linser og feta

Af Pure Dansk™

Rabarbersalat med Anicia linser og feta
Rabarbersalat med Anicia linser og feta

Sommerlig simpel salat med danske rabarber, danske Anicia linser, feta og sprød salat. Perfekt til grillmenuen og når det skal være nemt.

I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Anicia Linser.

Danske Anicia Linser

Danske Anicia Linser

Rabarbersalat med Anicia linser og feta

Antal
4 personer
Tid
30 minutter

Ingredienser

  • 1 dl (90 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 1 bundt rabarber (cirka 400 g) 
  • 1 spsk. honning 
  • 1 pakke salat - gerne et mix 
  • 100 g feta 
  • Vinaigrette

  • 1 dl olivenolie
  • 1 spsk. honning 
  • 2 spsk. citronsaft
  • Evt. 1 tsk. dijonsennep 
  • Smag til med salt og peber 
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl Anicia linserne og kog i rigeligt letsaltet vand i 15-20 min., til de er møre og stadig med lidt bid. 
  • Tænd ovnen på 200°C.
  • Skyl rabarber og skær toppen fra, skær stænglen i mindre stykker og læg på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Pensl med honning og bag i ovnen i 10 minutter. 
  • Hæld vandet fra Anicia linserne og lad dem køle af.
  • Skyl salat og skær feta i mindre stykker.
  • Bland ingredienserne til vinaigretten.
  • Læg salaten i bunden af en skål, anret ovenpå med Anicia linser, feta, rabarber og til sidst vinaigrette.
  • Serveringsforslag