Fortsæt til indhold
Sommerlig simpel salat med danske rabarber, danske Anicia linser, feta og sprød salat. Perfekt til grillmenuen og når det skal være nemt.
Danske Anicia Linser
Rabarbersalat med Anicia linser og feta
4 personer
30 minutter
Sådan gør du
Skyl Anicia linserne og kog i rigeligt letsaltet vand i 15-20 min., til de er møre og stadig med lidt bid. Tænd ovnen på 200°C. Skyl rabarber og skær toppen fra, skær stænglen i mindre stykker og læg på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med honning og bag i ovnen i 10 minutter. Hæld vandet fra Anicia linserne og lad dem køle af. Skyl salat og skær feta i mindre stykker. Bland ingredienserne til vinaigretten. Læg salaten i bunden af en skål, anret ovenpå med Anicia linser, feta, rabarber og til sidst vinaigrette.
Serveringsforslag
Produkter
Pure Dansk gør det nemmere at få linser, ærter og bønner på tallerkenen og få dem så lokalt som muligt, nemlig dyrket på de danske marker. Hele vejen fra jord til bord foregår i Danmark, hvor de høstes, renses og pakkes, før de lander på dit spisebord.
→ Produkter