Rocky Roads med crunchy Ingrid ærter og Anicia linser - Pure Dansk™

Rocky Roads med crunchy Ingrid ærter og Anicia linser

Rocky Roads er den nemmeste og lækreste chokoladekonfekt. Vi har tilsat bløde skumfiduser og syrlige tranebær, sprøde Ingrid ærter og Anicia linser - perfekte til julens søde sager eller en helt almindelig onsdag aften 

Læs mere

Gulerodskage med valnødder og hestebønner

Gulerodskage med valnødder og hestebønner

Denne svampede og lækre gulerodskage er en god måde at anvende bælgfrugter i det søde køkken. Hestebønnernes cremede indre konsistens og faste ydre giver sammen med valnødderne et sprødt bid. Vi anbefaler at toppe kagen med en cremet let dadelcreme.

Læs mere

Pirogger med fyld af Anicia linser, spinat og feta

Pirogger med fyld af Anicia linser, spinat og feta

Pirogger er en god snack eller mellemmåltid til madpakken, havefesten eller udflugtsturen. Disse krydrede pirogger med danske Anicia linser, spinat, soltørrede tomater og feta er både hurtige og nemme at lave, velsmagende og mætter godt. 

Læs mere

Ispinde med hestebønner, kokos og chokolade overtræk

Ispinde med hestebønner, kokos og chokolade overtræk

Denne is er cremet, sød og frisk. Med en dyb smag af kokos, chokolade og sødme fra dadler og vanilje, er det ikke til at tro, at der er hestebønner i. Hestebønnerne giver en cremet konsistens og tilføjer en smule god sund samvittighed. 

Læs mere

Fuldkornsrugbrød med danske linser og kerner

Hjemmebagt fuldkornsrugbrød med danske linser og kerner

Rugbrød med danske Anicia linser og masser af kerner er nemt at lave, da det er uden surdej og derfor ikke kræver flere dages planlægning. Rugbrødet er fyldt med kerner og linser. Er du vild med rugbrød med en sprød skorpe og en saftig konsistens med masser af frø og kerner, skal du smage dette. 

Læs mere

Banangranola med ahornsirup og danske Anicia linser

Banangranola med ahornsirup og danske Anicia linser

En lækker crunchy banangranola, der kan spises som topping på din yoghurt eller is. Anicia linserne giver en nøddeagtig smag og sprødt bid. Bananerne giver sødme og binder godt. Har du et par modne brune og plettede bananer, er de ekstra søde og gode at anvende, og du mindsker samtidig madspild ved ikke at smide dem ud. 

Læs mere

Pavlova med rabarberkompot - lavet på aquafaba

Pavlova med rabarberkompot - lavet på aquafaba

Pavlova lavet på aquafaba smager himmelsk. Den søde, sprøde marengs er en perfekt måde at anvende kogevandet fra Ingrid ærter på. I denne udgave er vores luftige pavlova toppet med rabarberkompot - en skøn sommerdessert. Det kan naturligvis også udskiftes med sæsonens frugt og bær og serveres året rundt. 

Læs mere