Pirogger med fyld af Anicia linser, spinat og feta

Pirogger med fyld af Anicia linser, spinat og feta

Pirogger er en god snack eller mellemmåltid til madpakken, havefesten eller udflugtsturen. Disse krydrede pirogger med danske Anicia linser, spinat, soltørrede tomater og feta er både hurtige og nemme at lave, velsmagende og mætter godt. 

Læs mere

Ispinde med hestebønner, kokos og chokolade overtræk

Ispinde med hestebønner, kokos og chokolade overtræk

Denne is er cremet, sød og frisk. Med en dyb smag af kokos, chokolade og sødme fra dadler og vanilje, er det ikke til at tro, at der er hestebønner i. Hestebønnerne giver en cremet konsistens og tilføjer en smule god sund samvittighed. 

Læs mere

Fuldkornsrugbrød med danske linser og kerner

Hjemmebagt fuldkornsrugbrød med danske linser og kerner

Rugbrød med danske Anicia linser og masser af kerner er nemt at lave, da det er uden surdej og derfor ikke kræver flere dages planlægning. Rugbrødet er fyldt med kerner og linser. Er du vild med rugbrød med en sprød skorpe og en saftig konsistens med masser af frø og kerner, skal du smage dette. 

Læs mere

Banangranola med ahornsirup og danske Anicia linser

Banangranola med ahornsirup og danske Anicia linser

En lækker crunchy banangranola, der kan spises som topping på din yoghurt eller is. Anicia linserne giver en nøddeagtig smag og sprødt bid. Bananerne giver sødme og binder godt. Har du et par modne brune og plettede bananer, er de ekstra søde og gode at anvende, og du mindsker samtidig madspild ved ikke at smide dem ud. 

Læs mere

Pavlova med rabarberkompot - lavet på aquafaba

Pavlova med rabarberkompot - lavet på aquafaba

Pavlova lavet på aquafaba smager himmelsk. Den søde, sprøde marengs er en perfekt måde at anvende kogevandet fra Ingrid ærter på. I denne udgave er vores luftige pavlova toppet med rabarberkompot - en skøn sommerdessert. Det kan naturligvis også udskiftes med sæsonens frugt og bær og serveres året rundt. 

Læs mere

Honningristet granola med linser

Honningristet granola med linser

Hjemmelavet knasende granola med sprøde linser oven på yoghurt, A38 eller ymer er en lækker og nærende morgenmad. I denne opskrift har vi udblødt vores danske Anicia linser natten over. Hvis du har kogte linser tilovers fra frokostsalaten eller aftensmaden, kan du også anvende dem.

Læs mere

Gulerodskage med valnødder og hestebønner

Gulerodskage med valnødder og hestebønner

Denne svampede og lækre gulerodskage er en god måde at anvende bælgfrugter i det søde køkken. Hestebønnernes cremede indre konsistens og faste ydre giver sammen med valnødderne et sprødt bid. Vi anbefaler at toppe kagen med en cremet let dadelcreme.

Læs mere

Konfekt med Ingrid ærter

Konfekt med Ingrid ærter

Konfekten er et lækkert alternativ til traditionelle søde sager. Indholdet af Ingrid ærter er med til at gøre konfekten lige så sød og blød som andet konfekt, mens ærtens høje proteinindhold gør dem ekstra mættende. Spis dem med god samvittighed hele året rundt.

Læs mere

Koldhævede boller med hestebønner

Koldhævede boller med hestebønner

Skal du servere lækre og nemme boller i weekenden eller på madpakken, så er disse hestebønneboller perfekte. Foruden at være dejlig svampede og luftige indeni, er de også spækkede med gode næringsstoffer fra vores danske hestebønner. Start gerne minimum 12 timer før eller dagen før, du skal bruge bollerne, da de skal koldhæve.

Læs mere

Cookies med Ingrid ærter

Cookies med Ingrid ærter

Melder den søde tand sig, er disse cookies med Ingrid ærter et rigtig godt valg. De er ikke kun søde og sprøde. De mætter også ekstra godt til sammenligning med andre cookies, grundet Ingrid ærternes høje indhold af protein og kostfibre.

Læs mere

Fastelavnsboller med linsemel

Fastelavnsboller med linsemel

Hvis du elsker fastelavnsboller, så skal du prøve denne udgave med danske Anicia linser. Vi tør godt love, at du ikke bliver skuffet - tværtimod. De er cremet, luftige, søde og sprøde udenpå, ligesom en fastelavnsbolle skal være. 

Læs mere

Æblecrumble med danske linser og bær

Æblecrumble med danske linser og bær

Får du gæster på besøg, er denne crumble et sikkert hit. Vi er inspireret af den klassiske æblecrumble, som er tilsat bær fra haven og vores danske Anicia linser (delikatesselinser). Det høje proteinindhold i linserne giver et sundt indslag. Den smager dejligt med vores Aquafaba skum og friske bær. 

Læs mere

Linseknækbrød

Linseknækbrød

Er du vild med sprøde og knasende knækbrød med kerner og frø, så er disse linseknækbrød lavet med danske linser og ærtemel måske din nye favorit. De sprøde linseknækbrød er gode både til morgenmad med ost, en nem snack eller som tilbehør til tapas med vores ærtehummus.

Læs mere

Aquafaba skum

Aquafaba skum

Har du prøvet at servere aquafaba skum til kager eller andre desserter i stedet for flødeskum, råcreme eller creme fraiche? Vi vil anbefale det til dig, som elsker luftig, let og sød skum. Det minder en smule om guf i konsistens og smag. 

Læs mere

Pizzasnegle med linsefyld

Pizzasnegle med linsefyld

Pizzasnegle er altid et sikkert hit. Denne udgave med linsefyld er ingen undtagelse. De er både luftige, svampede og snaskede, som en pizzasnegl skal være. Linserne giver en god mæthedsfornemmelse og sørger for et sundt, klimavenligt og mættende mellemmåltid.

Læs mere