Pirogger med fyld af Anicia linser, spinat og feta

Pirogger med fyld af Anicia linser, spinat og feta

Pirogger er en god snack eller mellemmåltid til madpakken, havefesten eller udflugtsturen. Disse krydrede pirogger med danske Anicia linser, spinat, soltørrede tomater og feta er både hurtige og nemme at lave, velsmagende og mætter godt. 

Læs mere

Hotdogs med pølser af danske Anicia linser

Hotdogs med pølser af danske Anicia linser

Linsepølser i din hotdog. En ny og spændende måde at få bælgfrugter og grønne proteiner i maden, og så smager det tilmed fantastisk. Linserne giver et godt bid, og de pebrede noter giver en krydret og frisk smag i pølsen. 

Læs mere

Fyldte kartofler med sprøde danske linser, ærter og tomatsalat

Fyldte kartofler med sprøde danske linser, ærter og tomatsalat

Da kartoflen kom til Danmark, overtog den historisk set pladsen for de danske ærter og linser på tallerkenen. Her mødes de i en fyldig og mættende ret, hvor de sprøde Anicia linser og Ingrid ærter smager fantastisk sammen med den bløde varme kartoffel og de friske grøntsager. 

Læs mere

Dansk kylling i fad med grøntsager og Anicia linser

Dansk kylling i fad med grøntsager og Anicia linser

Dansk kylling med masser af smag i selskab med sæsonens grøntsager og danske Anicia linser. Om du spiser den som lørdagskylling eller på en helt almindelig mandag, er op til dig. Men vi lover dig, at retten vil skabe begejstring om bordet hos store og små. 

Læs mere

Fuldkornsrugbrød med danske linser og kerner

Hjemmebagt fuldkornsrugbrød med danske linser og kerner

Rugbrød med danske Anicia linser og masser af kerner er nemt at lave, da det er uden surdej og derfor ikke kræver flere dages planlægning. Rugbrødet er fyldt med kerner og linser. Er du vild med rugbrød med en sprød skorpe og en saftig konsistens med masser af frø og kerner, skal du smage dette. 

Læs mere

Banangranola med ahornsirup og danske Anicia linser

Banangranola med ahornsirup og danske Anicia linser

En lækker crunchy banangranola, der kan spises som topping på din yoghurt eller is. Anicia linserne giver en nøddeagtig smag og sprødt bid. Bananerne giver sødme og binder godt. Har du et par modne brune og plettede bananer, er de ekstra søde og gode at anvende, og du mindsker samtidig madspild ved ikke at smide dem ud. 

Læs mere

Grillet hjertesalat med Anicia linser, vesterhavsost og vinaigrette

Grillet hjertesalat med Anicia linser, vesterhavsost og vinaigrette

En sprød og dejlig salat, der er perfekt tilbehør på grillmenuen. Hjertesalaten får lækker grillsmag, og de sprøde danske Anicia linser giver et friskt og krydret strejf til salaten. Toppet med vesterhavsost og klassisk vinaigrette har du en salat, der både smager godt og er skøn at se på. 

Læs mere

Hjemmelavet pasta med Ingrid ærter

Hjemmelavet pasta med Ingrid ærter

4 ingredienser og du har en dejlig velsmagende pasta med mel af Ingrid ærter.  
Denne pasta er med hvedemel og uden æg. Hjemmelavet pasta er måske ikke en hverdagsret. Men vi lover dig, at det vil være en smagsoplevelse, som er en festmiddag værdig. 

Læs mere

Kartoffelsalat med fyld af danske hestebønner og linser

Kartoffelsalat med marinerede hestebønner og sprøde linser

En frisk og velsmagende kartoffelsalat, som gør sig perfekt som tilbehør til vores hestebønnedeller eller til grillmaden. De sprøde linser og bløde marinerede hestebønner er et godt makkerpar i denne kartoffelsalat. Denne opskrift giver til 4 portioner.

Læs mere

Linsepostej

Linsepostej

Linsepostejen er smørbar, lækker og fungerer godt som pålæg på rugbrødsmaden. Og så er den tilmed nem og hurtig at tilberede. Linsepostejen ikke bare smager godt, den indeholder også mange gode næringsstoffer fra linserne og er et mere klimavenligt alternativ til den klassiske leverpostej.

Læs mere

Surdejsboller med linser

Surdejsboller med linser

Boller med surdej kan noget helt specielt, men ved at komme Anicia linser i opnår de nye højder. Anicia linserne giver en fantastisk struktur og bid til surdejsbollerne, da de ikke koger ud under tilberedningen. Start dagen før du skal bruge bollerne, da surdejen skal opfriskes, dejen skal laves, og de efterfølgende skal koldhæve i 12 timer.

Læs mere

Græskarsalat med linser

Græskarsalat med linser

Græskarsalaten med de smukke orange og grønne farver har både sprøde og cremede teksturer. Tilsammen giver det en fyldig og frisk salat. De udblødte linser nærmest popper i munden - og giver salaten liv. Den er perfekt til frokost eller som en del af aftensmaden.

Læs mere

Grønne boller i karry

Grønne boller i karry

Denne udgave af boller i karry, består af lækre boller lavet på linsefars med en traditionel karrysauce. Ønsker du at prøve en mere klimavenlig udgave af den traditionelle boller i karry, er denne et godt valg. Vi lover, at du ikke kommer til at savne kødet.

Læs mere

Linsegryde med nakkekam

Linsegryde med nakkekam

Gryderetter og simregryder er altid en god og smagfuld form for hygge. I vores udgave med danske linser og langtidsstegt nakkekam er der fuld smæk på smagen. Samtidig er det en god måde at få anvendt linser i kombination med kød, hvor de komplimenterer hinanden.

Læs mere