Hjemmelavet pasta med Ingrid ærter

Hjemmelavet pasta med Ingrid ærter

4 ingredienser og du har en dejlig velsmagende pasta med mel af Ingrid ærter.  
Hjemmelavet pasta er måske ikke en hverdagsret. Men vi lover dig, at det vil være en smagsoplevelse, som er en festmiddag værdig. 

Læs mere

Kartoffelsalat med marinerede hestebønner og sprøde linser

Kartoffelsalat med marinerede hestebønner og sprøde linser

En frisk og velsmagende kartoffelsalat, som gør sig perfekt som tilbehør til vores hestebønnedeller. De sprøde linser og bløde marinerede hestebønner er et godt makkerpar i denne kartoffelsalat. Denne opskrift giver til 4 portioner.

Læs mere

Linsepostej

Linsepostej

Linsepostejen er smørbar, lækker og fungerer godt som pålæg på rugbrødsmaden. Og så er den tilmed nem og hurtig at tilberede. Linsepostejen ikke bare smager godt, den indeholder også mange gode næringsstoffer fra linserne og er et mere klimavenligt alternativ til den klassiske leverpostej.

Læs mere

Surdejsboller med linser

Surdejsboller med linser

Boller med surdej kan noget helt specielt, men ved at komme Anicia linser i opnår de nye højder. Anicia linserne giver en fantastisk struktur og bid til surdejsbollerne, da de ikke koger ud under tilberedningen. Start dagen før du skal bruge bollerne, da surdejen skal opfriskes, dejen skal laves, og de efterfølgende skal koldhæve i 12 timer.

Læs mere

Græskarsalat med linser

Græskarsalat med linser

Græskarsalaten med de smukke orange og grønne farver har både sprøde og cremede teksturer. Tilsammen giver det en fyldig og frisk salat. De udblødte linser nærmest popper i munden - og giver salaten liv. Den er perfekt til frokost eller som en del af aftensmaden.

Læs mere

Grønne boller i karry

Grønne boller i karry

Denne udgave af boller i karry, består af lækre boller lavet på linsefars med en traditionel karrysauce. Ønsker du at prøve en mere klimavenlig udgave af den traditionelle boller i karry, er denne et godt valg. Vi lover, at du ikke kommer til at savne kødet.

Læs mere

Grøn linsepesto med ramsløg

Grøn linsepesto med ramsløg

Vores grønne cremede linsepesto har en smuk farve og dufter skønt. Den smager dejligt til en tapas, den lette sult ovenpå vores koldhævede boller med hestebønner eller som en sund dip til gulerodsstave.

Læs mere

Linsegryde med nakkekam

Linsegryde med nakkekam

Gryderetter og simregryder er altid en god og smagfuld form for hygge. I vores udgave med danske linser og langtidsstegt nakkekam er der fuld smæk på smagen. Samtidig er det en god måde at få anvendt linser i kombination med kød, hvor de komplimenterer hinanden.

Læs mere

Honningristet granola med linser

Honningristet granola med linser

Hjemmelavet knasende granola med sprøde linser oven på yoghurt, A38 eller ymer er en lækker og nærende morgenmad. I denne opskrift har vi udblødt vores danske Anicia linser natten over. Hvis du har kogte linser tilovers fra frokostsalaten eller aftensmaden, kan du også anvende dem.

Læs mere

Linsespirer

Linsespirer

Linsespirer smager fantastisk og giver et sprødt og frisk element til den kedelige rugbrødsmad, salaten eller ovenpå gryderetten. Du kan let lave dem selv enten i køleskabet eller på køkkenbordet.

Læs mere

Chili Sin Carne med hestebønner, ærter og linser

Chili Sin Carne med hestebønner, ærter og linser

Chili Sin Carne er et godt plantebaseret og klimavenligt alternativ til den klassiske Chili Con Carne. Denne udgave har lige så meget power på smagen og herudover er den fyldt med proteinfyldte bælgfrugter i form af hestebønner, Ingrid ærter og Anicia linser, som sikrer en fylde og god mæthed.

Læs mere

Greenie med Anicia linser

Greenie med Anicia linser

Start dagen med en greenie / grøn smoothie, som indeholder både frugt, grønt og danskdyrkede Anicia linser. Den er både frisk, mætter dejligt og er perfekt som morgenmad eller et mellemmåltid på farten.

Læs mere

Vegetarisk bolognese med danske linser

Vegetarisk bolognese med danske linser

Denne intense og velsmagende linse bolognese med Anicia linser er et lækkert alternativ til den klassiske bolognese med oksekød. Og vi tør godt vove at påstå, at man ikke savner noget fra den traditionelle udgave. Vores danske Anicia linser koger ikke ud og giver derved en god struktur og fylde i retten.

Læs mere

Fastelavnsboller med linsemel

Fastelavnsboller med linsemel

Hvis du elsker fastelavnsboller, så skal du prøve denne udgave med danske Anicia linser. Vi tør godt love, at du ikke bliver skuffet - tværtimod. De er cremet, luftige, søde og sprøde udenpå, ligesom en fastelavnsbolle skal være. 

Læs mere

Crumble med danske linser, æbler og bær

Crumble med danske linser, æbler og bær

Får du gæster på besøg er denne crumble et sikkert hit. Vi er inspireret af den klassiske æble crumble, som vi har tilsat bær fra haven og vores Anicia linser (danske delikatesselinser). Den smager dejligt med vores Aquafaba skum og friske bær.

Læs mere

Linseknækbrød

Linseknækbrød

Er du vild med sprøde og knasende knækbrød med kerner og frø, så er disse linseknækbrød lavet med danske linser og ærtemel måske din nye favorit. De sprøde linseknækbrød er gode både til morgenmad med ost, en nem snack eller som tilbehør til tapas med vores ærtehummus.

Læs mere

Pizzasnegle med linsefyld

Pizzasnegle med linsefyld

Pizzasnegle er altid et sikkert hit. Denne udgave med linsefyld er ingen undtagelse. De er både luftige, svampede og snaskede, som en pizzasnegl skal være. Linserne giver en god mæthedsfornemmelse og sørger for et sundt, klimavenligt og mættende mellemmåltid.

Læs mere