Vi udgiver vores første kogebog BÆLGFRUGTER

Vi udgiver vores første kogebog BÆLGFRUGTER

Vi udgiver vores første kogebog BÆLGFRUGTER

I vores køkken er det bælgfrugterne – linser, ærter og bønner – der spiller hovedrollen. Det gør de, fordi de både smager godt og er en vigtig kilde til en overvejende planterig kost, som de officielle kostråd anbefaler.


Med vores første kogebog BÆLGFRUGTER vil gerne invitere dig med i køkkenet og åbne for en verden af velsmagende måltider med danske bælgfrugter. Du vil finde inspiration til alle dagens måltider, til hverdag og fest.

Måske fylder bælgfrugter allerede en stor del af din tallerken, men det kan også være, at du har svært ved tanken om, at de skal fylde mere til fordel for mindre kød. Uanset om du spiser mange, lidt eller ingen linser, ærter og bønner, så vil vi rigtig gerne inspirere dig og guide dig på vej til at sammensætte smagfulde, farverige og mættende måltider med flere bælgfrugter. Der vil derfor være opskrifter både til dig, som allerede spiser grønne måltider, og til dig, som gerne vil skrue op for grøntsager og bælgfrugter – men uden helt at undvære kødet, fisken og mælkeprodukterne.

 

 

Drømmen er at gøre danske linser, ærter og bønner til en almindelig del af hverdagskosten. Det skal denne kogebog bidrage til.

Vi er søstre og opvokset på et landbrug på Djursland. Vi har bevæget os ud på markerne, kigget i køkkenskufferne og på butikshylderne – og stillet os selv spørgsmålet: “Hvorfor køber vi tørrede bønner, ærter og linser langvejsfra, når vi kan dyrke dem herhjemme?” Med Pure Dansk vil vi give alle muligheden for at fylde tallerkenen med danske linser, ærter og bønner og sammen skabe grønnere madvaner.

Vi har tidligere i Danmark været gode til at spise særligt tørrede ærter og hestebønner, men pludselig glemte vi dem og begyndte i stedet kun at fodre vores dyr med dem. Mange har måske smagt eller hørt om retten gule ærter, som faktisk engang var Danmarks nationalret. Du vil i kogebogen finde inspiration til, hvordan den gule ært sammen med linser og hestebønner kan anvendes i en sund og varieret kost i det moderne køkken. Vi har kreeret både klassiske retter, som lasagne og frikadeller, til den travle hverdagsaften, og retter, til når du vil imponere dine gæster med hjemmebag, desserter og kager.

 

 

Vi håber, at du har lyst til sammen med os at bringe de danske linser, ærter og bønner med ind i køkkenet, så vi kan fylde tallerkenen med velsmagende måltider med bælgfrugter.

Det er med stor glæde, at vi udgiver vores første kogebog BÆLGFRUGTER, som vi håber på får en fast plads på din køkkenhylde. Du finder et udpluk af vores favoritopskrifter sammen med helt nye opskrifter særligt udviklet til denne kogebog.

Kogebog — BÆLGFRUGTER

279,95 kr Normal pris
Styk pris pr.
Tilføjet til kurv!
Gå til indkøbskurv eller se flere produkter.