Bliv erhvervskunde

Er du madprofessionel og ønsker du at anvende vores danske bælgfrugter i din restaurant, kantine, café, catering eller måltidskasse, gives der adgang til bestilling af vores bælgfrugter ved at udfylde kontaktformularen på denne side.

Vores danske linser, ærter, hestebønner og ærtemel levereres i 4,5 kg sække. Du kan også blive forhandler af vores 300 g æsker med linser, ærter og hestebønner samt 600 g økologisk ærtemel. 

Vi bestræber os på at give dig så effektiv og tilgængelig en bestillingsoplevelse som muligt. Bestillinger afgivet inden torsdage kl. 15.00 sendes ud inden for 2 hverdage.

For mad professionelle

Bælgfrugter fra danske marker

Vores danske bælgfrugter er en delikatessevare og kan tilberedes som sensoriske og kulinariske madoplevelser. Noma, Domestic, Restaurant Hærværk og The Normanns eksperimenterer med Pure Dansks produkter. Din restaurant, kantine eller måltidskasse kan også være med.

Sammen med dig som kok, opskriftudvikler eller forhandler tilbyder vi linser, ærter og bønner dyrket i Danmark. Du kan være med til at give vores danskdyrkede bælgfrugter en plads i det moderne køkken.