Bliv erhvervskunde

Er du madprofessionel og ønsker du at anvende vores danske bælgfrugter i din restaurant, kantine, café, catering eller måltidskasse, gives der adgang til bestilling af vores bælgfrugter ved at udfylde kontaktformularen på denne side.

Vores danske linser, ærter, hestebønner og ærtemel levereres i 4,5 kg sække. Du kan også blive forhandler af vores mindre æsker og poser med linser, ærter, hestebønner, mel og brødblandinger.

Vi bestræber os på at give dig så effektiv bestillingsoplevelse som muligt. Bestillinger sendes ud en til to gange ugentligt.

For mad professionelle

Bælgfrugter fra danske marker

Vores danske økologiske bælgfrugter er en delikatessevare og kan tilberedes som sensoriske og kulinariske madoplevelser. Restaurant Moment, Hærværk, Lola og Aamanns Replik udvikler smagsoplevelser med vores produkter. Din restaurant, kantine eller catering kan også være med.

Sammen med dig som kok, opskriftudvikler eller forhandler tilbyder vi linser, ærter og bønner dyrket i Danmark. Vi håber, at du vil være med til at give vores danskdyrkede bælgfrugter en plads i det moderne køkken.

For bestilling: Udfyld kontaktformularen øverst her på siden.