Madplaner

Vegetarisk bolognese med linser - Pure Dansk

7 hverdagsfavoritter med bælgfrugter

I denne madplan finder du alt fra spaghetti bolognese, burger, kylling, pitabrød til pizza - alle opskrifter er nemme at lave og tilsat vores smagfulde linser, ærter og bønner, som gør aftensmaden sund, mættende og velsmagende. Her får du 7 opskrifter på lækker hverdagsmad med bælgfrugter for hele familien.

Læs mere

En uge med danske råvarer i sæson — september

En uge med danske råvarer i sæson — september

Vi har samlet et udpluk af smagfulde retter med frugt og grønt i sæson i september. I denne måneds madplan vil du finde lækre og mættende hverdagsretter for hele familien med sæsonens danske tomater, agurk, gulerødder, kartofler, aubergine, squash, spinat, salat, persille, dild, løg og efterårets sødmefulde og syrlige bær og frugt.

Læs mere

En uge med danske råvarer i sæson — oktober - Pure Dansk™

En uge med danske råvarer i sæson — oktober

Vi har samlet et udpluk af smagfulde retter med frugt og grønt i sæson i oktober. I denne måneds madplan vil du finde lækre og mættende hverdagsretter for hele familien med sæsonens danske blomkål, champignon, græskar, løg, spinat, jordskokker, rødbeder, kartofler, porrer, tomater og efterårets saftige æbler.

Læs mere

En uge med danske råvarer i sæson — november

En uge med danske råvarer i sæson — november

Vi har samlet et udpluk af smagfulde retter med grønt i sæson i november. I denne måneds madplan vil du finde lækre og mættende hverdagsretter for hele familien med sæsonens danske blomkål, bladselleri, palmekål, spidskål, broccoli, løg, kartofler, græskar, gulerødder og svampe.

Læs mere

En uge med danske råvarer i sæson — december

En uge med danske råvarer i sæson — december

Vi har samlet et udpluk af smagfulde retter med frugt og grønt i sæson december. I denne måneds madplan vil du finde lækre og mættende hverdagsretter for hele familien med sæsonens danske gulerødder, græskar, jordskokker, svampe, kål, kartofler, løg, palmekål, porre, pastinak og rødbede.

Læs mere