En uge med danske råvarer i sæson - april
Madplan med april måneds danske råvarer i sæson og danske hestebønner, Ingrid ærter, Anicia linser og Gråærter
Du kan også søge specifikt på de danske råvarer i sæson her på siden.
Dag 1: Pastasalat med linsepesto og Ingrid ærter
Skøn pastasalat med Ingrid ærter, bagte tomater og en pesto med danske Anicia linser og persille. Perfekt som måltidssalat. Pølsen kan udelades.
Danske råvarer i sæson: Persille & Tomater
Pastasalat med linsepesto og Ingrid ærter
Dag 2: Løgsuppe med Ingrid ærter
Simpel og fyldig løgsuppe med god fylde og smag fra løg og Ingrid ærter. Servér med et sprødt stykke ostebrød til.
Danske råvarer i sæson: Løg
Løgsuppe med Ingrid ærter
Dag 3: Kebab med Anicia linser
Vegansk kebab med Anicia linser
Dag 4: Vegetarisk hønsesalat med hestebønner
Denne vegetariske hønsesalat minder om den klassiske i smag og konsistens. Den eneste forskel er, at hønsekødet er udskiftet med de cremede og faste hestebønner. Den er perfekt som pålæg på rugbrødet eller i en sandwich.
Danske råvarer i sæson: Svampe & Purløg
Vegetarisk hønsesalat med hestebønner
Dag 5: Fiskefridelle med Ingrid ærter
Lækre fiskefri og veganske fiskefrikadeller med danske Ingrid ærter. Svampet konsistens og fyldt med smagen du kender i en citron-, tang- og dild-delle.
Danske råvarer i sæson: Kartofler & Løg
Fiskefrideller med Ingrid ærter
Dag 6: Fisk i fad med Anicia linser
Mad i fad er nemt og enkelt. Er du vild med fisk, så prøv denne opskrift på fisk i fad med danske Anicia linser og grøntsager i flødesauce.
Danske råvarer i sæson: Fennikel, persille & selleri
Fisk i fad med Anicia linser og grøntsager
Dag 7: Spaghetti bolognese med gråærter
Danske råvarer i sæson: Løg & hvidløg
Til den søde tand: Cheesecake med gråærter
Cheesecake er den perfekte kage til påskebordet og forårets fester. Smag denne udgave med sprød kiksebund med gråærter, cremet blød ostecreme, syrlig citrongelé og marengs. En perfekt kombination
Citron cheesecake med gråærter