
Salat med Ingrid ærter, bær og mormordressing
Sommerlig, simpel og frisk salat med spidskål, spæde salatblade, Ingrid ærter og sæsonens bær

Tærte med laks, Anicia linser og spinat - glutenfri tærtedej med ærtemel

Æggekage med Ingrid ærter og grønne asparges
Klassisk æggekage med et twist af danske Ingrid ærter og grønne asparges. Perfekt til sommerdage, eller når frokost og aftensmaden skal være nem.

Rabarbersalat med Anicia linser og feta
Sommerlig og simpel salat med danske rabarber, danske Anicia linser, feta og sprød salat

Varme hveder med dansk ærtemel
Hjemmelavede varme hveder smager fantastisk, ligemeget om du spiser dem på selve Store Bededag eller aftenen før. Prøv denne opskrift med dansk ærtemel, som tilfører både en dejlig sødme, protein og ekstra kostfibre.

Tikka masala med Ingrid ærter og Hestebønner
Krydret og cremet Tikka Masala med Ingrid ærter, Hestebønner og blomkål. En dejlig fyldig ret fuld af smag, som smager fantastisk med nemme naanbrød med ærtemel.

Nemme naanbrød med dansk ærtemel
Nemme og hurtige naanbrød med dansk ærtemel - en hurtig måde at have det perfekte brød og tilbehør til dine gryderetter.

Crumble med danske Anicia linser, æbler og bær
Får du gæster på besøg, er denne crumble et sikkert hit. Vi er inspireret af den klassiske æblecrumble, som er tilsat bær fra haven og vores danske Anicia linser (delikatesselinser). Det høje proteinindhold i linserne giver et sundt indslag. Den smager dejligt med vores Aquafaba skum og friske bær.

Knuste kartofler med sprøde Anicia linser og ost
Knuste kartofler er et skønt tilbehør til din hovedret, grillmenuen eller alverdens salater. Smag disse nemme kartofler med sprøde danske Anicia linser og to danske oste (Havgus og Hallands Himmel), der giver kartoflerne en dyb smag.

Stegt laks med cremede Anicia linser og grønne asparges
Nyd lækre danske asparges mens de er i sæson, sammen med danske Anicia linser og stegt laks. En ret der passer perfekt til forår og sommer.

Burrito wraps med danske Anicia linser
Fyld din burrito med et dansk twist. Danske Anicia linser, "guacamole" af grønne ærter og en frisk tomatsalsa. Du kan også tilføje salat i dine madpandekager.

Nemt koldhævet brød med dansk ærtemel
Et lækkert brød til hverdagen, weekendens morgenbord eller på madpakken. Bagt med få ingredienser og uden surdej. Dansk ølandshvedemel og ærtemel tilfører brødet en sprød krumme, masser af protein og gør brødet mættende.

Millionbøf med Anicia linser og kartoffelmos
Millionbøf med danske Anicia linser. Smager skønt med kartoffelmos og syltede rødbeder. Lav let retten 100 % kødfri ved at udskifte med flere linser. 1 portion giver dine 100 g daglige bælgfrugter.

Svampepostej med perlebyg og ærtemel
Hjemmelavet postej med svampe, perlebyg og ærtemel af Ingrid ærter. Cremet og let af smøre ud.

Blinis med ærtemel toppet med stenbiderrogn
Friskbagte blinis med dansk økologisk ærtemel smager skønt på påskebordet, eller som en lille appetizer og kanapé med et glas kølig hvidvin. Prøv også på tapasbordet.

Marineret lammekrone med Anicia linser
Lammekrone med lækker marinade med Anicia linser, rosmarin, hvidløg og mynte. Fuld af smag og en ny måde at anvende linser på.

Fennikelsalat med hestebønner, æble og dild
Sprød og frisk salat med fennikel, dild, æble og danske hestebønner

Bagte gulerødder med sprøde Anicia linser og hasselnødder
Saftige bagte gulerødder med grøn top, sprøde Anicia linser og hasselnødder glaseret med honning.

Hjemmelavede påskeæg med nougat og marcipan af Ingrid ærter

Citrontærte med ærtemel, citroncreme og marengs

Mazarin med Ingrid ærter og ærtemel

Hindbærsnitter med Ingrid ærtemel
Hjemmelavede glutenfri hindbærsnitter med Ingrid ærtemel og nem hindbærmarmelade