Pavlova af Aquafaba med Rabarber

Pavlova af Aquafaba med Rabarber

Pavlova lavet på Aquafaba smager himmelsk. Den luftige og søde marengs er en perfekt måde, at anvende kogevandet fra Ingrid ærterne på. I denne udgave er vores pavlova toppet med rabarberkompot - det kan naturligvis udskiftes med sæsonens frugt og bær. 

Læs mere

Hjemmelavet pasta med Ingrid ærter

Hjemmelavet pasta med Ingrid ærter

4 ingredienser og du har en dejlig velsmagende pasta med mel af Ingrid ærter.  
Hjemmelavet pasta er måske ikke en hverdagsret. Men vi lover dig, at det vil være en smagsoplevelse, som er en festmiddag værdig. 

Læs mere

Kartoffelsalat med marinerede hestebønner og sprøde linser

Kartoffelsalat med marinerede hestebønner og sprøde linser

En frisk og velsmagende kartoffelsalat, som gør sig perfekt som tilbehør til vores hestebønnedeller. De sprøde linser og bløde marinerede hestebønner er et godt makkerpar i denne kartoffelsalat. Denne opskrift giver til 4 portioner.

Læs mere

Vegetarisk hønsesalat med hestebønner

Vegetarisk hønsesalat med hestebønner

Denne vegetariske hønsesalat minder på mange måder om den klassiske i smag og konsistens. Den eneste forskel er, at hønsekødet er udskiftet med de både cremede og faste hestebønner. Den er perfekt til frokostbordet på en skive rugbrød. Man kan med fordel toppe af med et sprødt element som f.eks. friske linsespirer, stegt bacon eller svampe.

Læs mere

Ærte tabouleh

Ærte tabouleh

Ærte tabouleh er en frisk, sprød og farverig salat med lækre Ingrid ærter, som både har bid og mætter godt. Salaten passer perfekt sammen med ærtehummus til en lækker frokost, eller som tilbehør til hestebønnedeller.

Læs mere

Bagt grød med skovbær og Ingrid ærter

Bagt grød med skovbær og Ingrid ærter

Bagt grød er en sjov og anderledes grød, som passer godt til både morgenmad i hverdagen, weekendbrunchen eller som dessert. Du kan variere indholdet af frugt efter smag og sæson. På den måde bliver grøden aldrig ensformig.

Denne udgave indeholder Ingrid ærter, som er en god kilde til protein og sammen med havregrynene giver et højt indhold af kostfibre, der holder dig mæt længe. 

Læs mere

Linsepostej

Linsepostej

Linsepostejen er smørbar, lækker og fungerer godt som pålæg på rugbrødsmaden. Og så er den tilmed nem og hurtig at tilberede. Linsepostejen ikke bare smager godt, den indeholder også mange gode næringsstoffer fra linserne og er et mere klimavenligt alternativ til den klassiske leverpostej.

Læs mere

Surdejsboller med linser

Surdejsboller med linser

Boller med surdej kan noget helt specielt, men ved at komme Anicia linser i opnår de nye højder. Anicia linserne giver en fantastisk struktur og bid til surdejsbollerne, da de ikke koger ud under tilberedningen. Start dagen før du skal bruge bollerne, da surdejen skal opfriskes, dejen skal laves, og de efterfølgende skal koldhæve i 12 timer.

Læs mere

Snackærter

Snackærter

Disse lune snackærter er en nem måde at få en mættende snack på som alternativ til nødder og chips. I denne opskrift har vi tilsat frisk salvie – du kan sagtens udelade krydderurter eller anvende andre krydderier alt efter din smag. De smager også fantastisk vendt kun i smør og flagesalt.

Læs mere

Falafler med Ingrid ærter

Falafler med Ingrid ærter

En god falafel er en af de basisopskrifter, man bør kende, når man laver mad med bælgfrugter.
Denne udgave af falafel med danske Ingrid ærter er en god go-to og smager fantastisk som fyld i en pita, wrap eller salat.

Læs mere

Græskarsalat med linser

Græskarsalat med linser

Græskarsalaten med de smukke orange og grønne farver har både sprøde og cremede teksturer. Tilsammen giver det en fyldig og frisk salat. De udblødte linser nærmest popper i munden - og giver salaten liv. Den er perfekt til frokost eller som en del af aftensmaden.

Læs mere

Grønne boller i karry

Grønne boller i karry

Denne udgave af boller i karry, består af lækre boller lavet på linsefars med en traditionel karrysauce. Ønsker du at prøve en mere klimavenlig udgave af den traditionelle boller i karry, er denne et godt valg. Vi lover, at du ikke kommer til at savne kødet.

Læs mere

Grøn linsepesto med ramsløg

Grøn linsepesto med ramsløg

Vores grønne cremede linsepesto har en smuk farve og dufter skønt. Den smager dejligt til en tapas, den lette sult ovenpå vores koldhævede boller med hestebønner eller som en sund dip til gulerodsstave.

Læs mere

Linsegryde med nakkekam

Linsegryde med nakkekam

Gryderetter og simregryder er altid en god og smagfuld form for hygge. I vores udgave med danske linser og langtidsstegt nakkekam er der fuld smæk på smagen. Samtidig er det en god måde at få anvendt linser i kombination med kød, hvor de komplimenterer hinanden.

Læs mere

Tærte med broccoli og hestebønner

Tærte med broccoli og hestebønner

En mættende tærte spækket med grønt, protein, kostfibre og smag
I denne opskrift er det både tærtedejen og fyldet, som er lavet på danske bælgfrugter. Tærtedejen med Ingrid ærter og fyldet med hestebønner. Alt efter humør og tid kan man udskifte fyld eller tærtedej. 

Læs mere

TunFRIsalat

TunFRIsalat

Denne delikate vegetariske tunsalat smager himmelsk, og du vil blive overrasket over, hvor meget den minder om en klassisk tunsalat. Den er perfekt som vegetarisk pålæg på et stykke ristet rugbrød til frokost eller som en forret eller appetizer til middagsselskabet.

Læs mere

Honningristet granola med linser

Honningristet granola med linser

Hjemmelavet knasende granola med sprøde linser oven på yoghurt, A38 eller ymer er en lækker og nærende morgenmad. I denne opskrift har vi udblødt vores danske Anicia linser natten over. Hvis du har kogte linser tilovers fra frokostsalaten eller aftensmaden, kan du også anvende dem.

Læs mere

Hestebønnedeller

Hestebønnedeller

Det er muligvis en kombination, du ikke har prøvet før – hestebønner og hakket svinekød. Vi lover dig saftige deller fyldt med smag, som du kan servere for både kødelskeren og flexitaren. De smager himmelsk sammen med vores ærtehummus.

Læs mere

Gulerodskage med valnødder og hestebønner

Gulerodskage med valnødder og hestebønner

Denne svampede og lækre gulerodskage er en god måde at anvende bælgfrugter i det søde køkken. Hestebønnernes cremede indre konsistens og faste ydre giver sammen med valnødderne et sprødt bid. Vi anbefaler at toppe kagen med en cremet let dadelcreme.

Læs mere