Frikadeller er en elsket klassiker i det danske køkken. Sprøde udenpå, saftige indeni og fulde af smag. Men frikadeller kan være meget mere end den traditionelle udgave med kød. Når du kombinerer dem med bælgfrugter som linser, ærter og bønner og gerne lidt grøntsager, får du en moderne, mættende og grønnere version af en gammel hverdagsfavorit.
Frikadeller og bælgfrugter er nem, velsmagende hverdagsmad. Når du tilføjer bælgfrugter til frikadellefarsen, får du ikke kun en skøn konsistens og fyldig smag, men også ekstra protein, fibre og næring samtidig med at du mindsker kødforbruget og gør retten mere grøn og klimavenlig.
Det er mad, der både mætter, smager fantastisk og passer perfekt ind i en travl hverdag.
Uanset om du er til klassiske frikadeller med et grønt twist, eller du foretrækker vegetariske frikadeller, finder du her masser af inspiration til at lave frikadeller på en ny og spændende måde med linser, ærter og bønner. Vores opskrifter er nemme at følge, spækket med smag og lavet med helt almindelige ingredienser, som du allerede har i køkkenet
Prøv dig frem, og find dine nye favoritter blandt vores mange opskrifter på frikadeller med bælgfrugter – perfekte til både madpakken, frokosten eller aftensmad.