Linsefrikadeller

Linsefrikadeller

Af Pure Dansk™

Linsefrikadeller

Nemme saftige linsefrikadeller uden æg og med masser af smag. De danske Anicia linser giver fylde og mætter med protein og kostfibre. 

Forberedelse 35 min / Tilberedning 15 min / I alt 50 min
Denne opskrift giver 8 stk 
 

Ingredienser

  • 1 dl (90 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 1 løg 
  • 2 fed hvidløg
  • 1 håndfuld urter fx basilikum, persille m.fl. 
  • 1 tsk. røget paprika
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1 dl havregryn
  • Olie og smør til stegning

 

Fremgangsmåde

  1. Skyl linserne og kog dem i rigeligt vand i 25 min, og hæld kogevandet fra
  2. Kom løg, hvidløg, urter og krydderi i en minihakker/foodprocessor og blend til det er helt fint 
  3. Tilsæt linserne og blend igen 
  4. Kom linsemassen i en skål og bland med havregryn. Smag til med salt og peber
  5. Sæt på køl i ca. 30 min. så farsen lige kan trække 
  6. Steg i en blanding af smør og olie på panden til de er gyldne og gennemstegte 

    Servér evt. med kartofler og en af vores salater med Ingrid ærter, hestebønner eller Anicia linser 

          Danske Anicia Linser

          Den danske Anicia linse er en delikatesselinse, også kendt som Puy-linsen. Smuk og grønmeleret med en let krydret smag. Samt noter af friske ærter og peber.

          → Køb Danske Anicia Linser