Linsefrikadeller

Af Pure Dansk™

Linsefrikadeller
Uden æg
Uden æg
Linsefrikadeller

Nemme saftige linsefrikadeller uden æg og med masser af smag. De danske Anicia linser giver fylde og mætter med protein og kostfibre.

I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Anicia Linser.

Danske Anicia Linser

Danske Anicia Linser

Linsefrikadeller

Antal
8 stk.
Tid
50 minutter

Ingredienser

  • 1 dl (90 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 1 løg 
  • 2 fed hvidløg
  • 1 håndfuld urter fx basilikum, persille m.fl. 
  • 1 tsk. røget paprika
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1 dl havregryn
  • Olie og smør til stegning
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl linserne og kog dem i rigeligt vand i 25 min, og hæld kogevandet fra.
  • Kom løg, hvidløg, urter og krydderi i en minihakker/foodprocessor og blend til det er helt fint.
  • Tilsæt linserne og blend igen.
  • Kom linsemassen i en skål og bland med havregryn. Smag til med salt og peber.
  • Sæt på køl i ca. 30 min. så farsen lige kan trække.
  • Steg i en blanding af smør og olie på panden til de er gyldne og gennemstegte.
  • Serveringsforslag

    1. Servér evt. med kartofler og en af vores salater med Ingrid ærter, hestebønner eller Anicia linser.

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter