Skyl de tørrede hestebønner og Ingrid ærter og sæt dem i blød i rigeligt vand på køl i minimum 12 timer. Sæt dem i blød i hver deres skål, da de ikke skal koge lige lang tid efterfølgende.
Hæld iblødsætningsvandet fra, og kog hestebønnerne under låg i en gryde med 7 dl grøntsagsbouillon i 45 minutter. Når de er færdigkogte, hældes kogevandet fra. Mens hestebønnerne koger, koges Ingrid ærterne i 25-30 minutter i rigeligt vand tilsat 1 tsk. salt. Hæld kogevandet fra begge og stil til side.
Skær rødløg og peberfrugt i små tern og hak hvidløget fint.
Varm olien i en pande og rist løg, peberfrugt og majs, kogte hestebønner, Ingrid ærter og hvidløg. Cirka 10 minutter ved middelhøj varme.
Til sidst kommes en god klat smør i blandingen og det hele steges gyldent. Smag til med salt og peber.
Hurtig dressing
Bland creme fraiche med valgfrie tørrede krydderier og smag til med salt og peber. Smag til så det ikke bliver for stærkt
Lynsyltede løg
Kog eddike og sukker sammen til en lage.
Skær skalotteløg i tynde skiver og hæld den varme lage over.
Lad dem hvile i 10-15 min.
Serveringsforslag
Servér tacofyld med Ingrid ærter og hestebønner i tortilla pandekager med dressing og syltede løg.
Pure Dansk gør det nemmere at få linser, ærter og bønner på tallerkenen og få dem så lokalt som muligt, nemlig dyrket på de danske marker. Hele vejen fra jord til bord foregår i Danmark, hvor de høstes, renses og pakkes, før de lander på dit spisebord.