
De nemmeste pandekager med ærtemel. Kun 4 ingredienser. Prøv denne udgave fyldt med frisk squashsalat og yoghurtdressing. Pandekagerne er glutenfri og kan anvendes som alternativ til wraps og tortillas.
Forberedelse 20 min / Tilberedning 40 min / I alt 60 min
Opskriften giver til 6 pandekager med fyld
Ingredienser
- 2½ dl (175 g) Dansk Ærtemel
- 4 dl vand
- 2 spsk. olie
- 1 tsk. salt
Squashsalat
- 2 squash
- ½ bundt forårsløg
- 200 g feta ost
- 1 håndfuld mynte
Yoghurtdressing
- 150 g naturel yoghurt
- ¼ tsk. koriander, tørret
- ¼ tsk. spidskommen
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Rør ærtemel og vand sammen i en skål. Tilsæt olie og salt og rør rundt.
- Varm en pande op med lidt olie til panden er god varm og steg pandekagerne til de er gyldne og gennembagte.
- Lav imens squashsalat og yoghurtdressingen:
- Skær tynde skiver eller bånd af squashene.
- Varm en pande op med lidt olie og steg squashskiverne til de er gyldne.
- Snit forårsløgene i tynde skiver.
- Bland squash og forårsløg med smuldret feta og hakkede mynte
- Bland ingredienserne til yoghurtdressingen i en skål og rør rundt.