Madpandekager med dansk ærtemel (glutenfri) - Pure Dansk™

Madpandekager med dansk ærtemel

Af Pure Dansk™

Madpandekager med dansk ærtemel (glutenfri) - Pure Dansk™

De nemmeste pandekager med ærtemel. Kun 4 ingredienser. Prøv denne udgave fyldt med frisk squashsalat og yoghurtdressing. Pandekagerne er glutenfri og kan anvendes som alternativ til wraps og tortillas. 

Forberedelse 20 min / Tilberedning 40 min / I alt 60 min
Opskriften giver til 6 pandekager med fyld 

Ingredienser 

Squashsalat 

  • 2 squash 
  • ½ bundt forårsløg
  • 200 g feta ost
  • 1 håndfuld mynte 

Yoghurtdressing 

  • 150 g naturel yoghurt
  • ¼ tsk. koriander, tørret 
  • ¼ tsk. spidskommen
  • Salt og peber 

Fremgangsmåde

  1. Rør ærtemel og vand sammen i en skål. Tilsæt olie og salt og rør rundt. 
  2. Varm en pande op med lidt olie til panden er god varm og steg pandekagerne til de er gyldne og gennembagte. 
  3. Lav imens squashsalat og yoghurtdressingen:
  4. Skær tynde skiver eller bånd af squashene.
  5. Varm en pande op med lidt olie og steg squashskiverne til de er gyldne.
  6. Snit forårsløgene i tynde skiver.
  7. Bland squash og forårsløg med smuldret feta og hakkede mynte
  8. Bland ingredienserne til yoghurtdressingen i en skål og rør rundt. 
Servér enten madpandekagerne lune eller kolde med lidt squashsalat toppet med yoghurtdressing.

Dansk Ærtemel

Mel af Ingrid ærter har en mild smag af ærter, let sødme med noter af majs og nødder. Ingrid ærtemel minder i udseende og anvendelsesmuligheder om kikærtemel, og kan derfor anvendes som alternativ.

→ Køb Dansk Ærtemel