Madpandekager med dansk ærtemel

Af Pure Dansk™

Madpandekager med dansk ærtemel (glutenfri) - Pure Dansk™
Glutenfri
Glutenfri
Madpandekager med dansk ærtemel (glutenfri) - Pure Dansk™

De nemmeste madpandekager med ærtemel og kun fire ingredienser. Pandekagerne er glutenfri og kan anvendes som alternativ til wraps og tortillaer.

I denne opskrift har vi anvendt vores Dansk Ærtemel.

Dansk Ærtemel

Dansk Ærtemel

Madpandekager med dansk ærtemel

Antal
6 madpandekager
Tid
25 minutter

Ingredienser

  • 2½ dl (175 g) Dansk Ærtemel
  • 4 dl vand
  • 2 spsk. olie
  • 1 tsk. salt
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Pisk ærtemel og vand sammen i en skål. Tilsæt olie og salt, og rør dejen godt sammen.
  • Varm en pande op med lidt olie. Steg pandekagerne en ad gangen, til de er gyldne og færdigbagte på begge sider. Vend ikke pandekagerne, før der har dannet sig små luftbobler, ellers går de i stykker.
  • Serveringsforslag

    Servér madpandekagerne lune eller kolde med stegt halloumi, rucola, forårsløg, ærteskud, tomater og en god urtedressing.

    Denne opskrift finder du i vores Bagebog — Bag med bælgfrugter
    Hurtig Nem Frokost Aftensmad Bagværk

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter