Lær at lave glutenfri madpandekager med ærtemel

Lær at lave glutenfri madpandekager med ærtemel

Lær at lave glutenfri madpandekager med ærtemel

Kom med i køkkenet og lær at lave de nemmeste glutenfri madpandekager med dansk ærtemel. Madpandekager med fyld er et hit hos både børn og voksne.

Prøv vores opskrift på madpandekager med ærtemel, som er nemme at lave og kun kræver 4 ingredienser. De er hurtige at lave, og smager godt både som aftensmad, frokost eller i madpakken. Ved at tilsætte ærtemel i dine madpandekager får du både proteiner, mineraler, vitaminer og masser af kostfibre - en god måde at skrue op for næringsindholdet. 

Madpandekagerne smager dejligt med forskelligt fyld. Fyld dine lune madpandekager med falafler lavet med vores danske hestebønner, Anicia linser med ærte guacamole, Ingrid ærter med blomkål bagt i ovnen eller snasket gråærtefyld. Vi lover dig, at hverken du eller resten af familien vil savne det klassiske kødfyld i madpandekager, tortillas eller wraps med disse smagfulde og mættende fyld med linser, ærter og bønner.

Aftensmad i hverdagene må gerne være hurtig at tilberede, også når det er med bælgfrugter. Derfor er et godt tip, at koge en stor portion bælgfrugter. På denne måde har du kogte bælgfrugter til flere dage i køleskabet eller til fryseren, som du nemt kan tilsætte i dine måltider uden at de skal udblødes og koges først.