Kog og frys ned

Kog og frys ned

Kog og frys ned

Gør hverdagen nemmere. Udblød eller kog dine bælgfrugter og frys dem ned


Hav altid en portion bælgfrugter klar i fryseren

Alle vores bælgfrugter er fryseegnede. Tørrede linser, ærter og bønner skal udblødes eller koges inden brug, og det kan godt synes som lang tid i køkkenet, inden der er mad på bordet. Gør det derfor til en god vane at iblødsætte og/eller koge større portioner ad gangen. Bælgfrugterne kan nemlig fryses ned, både når de er udblødte og kogte. De kan holde sig helt op til tre måneder på frost. På den måde har du altid danske linser, ærter og bønner klar til brug i alverdens retter.

Alle bælgfrugter er fryseegnede.

Bælgfrugtskolen™

Giv ny næring til dine bælgfrugtkundskaber. Gør bælgfrugter til en fast del af din hverdagskost.
→ Bælgfrugtskolen™