Nem tortillawrap med Ingrid ærter og blomkål

Af Pure Dansk

Nem tortillawrap med Ingrid ærter og blomkål - Pure Dansk™
Nem tortillawrap med Ingrid ærter og blomkål - Pure Dansk™

Nogle gange må det gerne være nemt og enkelt. Prøv vores wrap med fyld af Ingrid ærter og blomkål bagt i ovnen med krydderier, aioli og spinat. Måske en ny frokostidé med bælgfrugter.

I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Ingrid Ærter.

Danske Ingrid Ærter

Danske Ingrid Ærter

Nem tortillawrap med Ingrid ærter og blomkål

Antal
2 personer
Tid
25 minutter

Ingredienser

  • ½ dl (45 g) tørrede Danske Ingrid Ærter
  • ½ blomkålshoved
  • ½ tsk. chiliflager
  • 1 tsk. paprika, gerne røget
  • 1 tsk. spidskommen 
  • 1 tsk. koriander 
  • 1 spsk. friske koriander, kan udelades 
  • 3 spsk. olie 
  • Salt og peber 
  • 4 små eller 2 mellem tortillas
  • 3 håndfulde spinat 
  • 3 spsk. aioli, prøv denne lavet på kogevandet fra Ingrid ærter
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl og i blødsæt Ingrid ærter i rigeligt vand på køl, i min. 12 timer og kog dagen efter i 20-25 minutter, til de er møre. 
  • eller kog Ingrid ærterne direkte uden iblødsætning i rigeligt vand ca. 45 min., til de er møre. 
  • Skyl blomkål og skær i mindre buketter 
  • Tænd ovnen på 200°C 
  • Vend Ingrid ærter, blomkål, krydderier og olie sammen på en bageplade beklædt med bagepapir 
  • Bag i ovnen i 10-15 minutter til blomkålsbuketterne har taget farve
  • Smør en tortilla med aioli, top med spinat, sprødt blomkål og Ingrid ærter
  • Fold tortillaen sammen til en wrap og servér som en let aftensmåltid eller nem frokost med bælgfrugter
  • Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter