Nem tortillawrap med Ingrid ærter og blomkål - Pure Dansk™

Nem tortillawrap med Ingrid ærter og blomkål

Af Pure Dansk™

Nem tortillawrap med Ingrid ærter og blomkål - Pure Dansk™

Nogle gange må det gerne være nemt og enkelt. Prøv vores wrap med fyld af Ingrid ærter og blomkål bagt i ovnen med krydderier, aioli og spinat. Måske en ny frokostidé med bælgfrugter. 

Forberedelse 10 min / Tilberedning 15 min / I alt 25 min
Opskrift giver til 3 små wraps 

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Skyl og i blødsæt Ingrid ærter i rigeligt vand på køl, i min. 12 timer og kog dagen efter i 20-25 minutter, til de er møre. 
  2. eller kog Ingrid ærterne direkte uden iblødsætning i rigeligt vand ca. 45 min., til de er møre. 
  3. Skyl blomkål og skær i mindre buketter 
  4. Tænd ovnen på 200°C 
  5. Vend Ingrid ærter, blomkål, krydderier og olie sammen på en bageplade beklædt med bagepapir 
  6. Bag i ovnen i 10-15 minutter til blomkålsbuketterne har taget farve
  7. Smør en tortilla med aioli, top med spinat, sprødt blomkål og Ingrid ærter
  8. Fold tortillaen sammen til en wrap og servér som en let aftensmåltid eller nem frokost med bælgfrugter