Nogle gange må det gerne være nemt og enkelt. Prøv vores wrap med fyld af Ingrid ærter og blomkål bagt i ovnen med krydderier, aioli og spinat. Måske en ny frokostidé med bælgfrugter.
Forberedelse 10 min / Tilberedning 15 min / I alt 25 min
Opskrift giver til 2 personer
Ingredienser
- ½ dl (45 g) tørrede Danske Ingrid Ærter
- ½ blomkålshoved
- ½ tsk. chiliflager
- 1 tsk. paprika, gerne røget
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. koriander
- 1 spsk. friske koriander, kan udelades
- 3 spsk. olie
- Salt og peber
- 4 små eller 2 mellem tortillas
- 3 håndfulde spinat
- 3 spsk. aioli, prøv denne lavet på kogevandet fra Ingrid ærter
Fremgangsmåde
- Skyl og i blødsæt Ingrid ærter i rigeligt vand på køl, i min. 12 timer og kog dagen efter i 20-25 minutter, til de er møre.
- eller kog Ingrid ærterne direkte uden iblødsætning i rigeligt vand ca. 45 min., til de er møre.
- Skyl blomkål og skær i mindre buketter
- Tænd ovnen på 200°C
- Vend Ingrid ærter, blomkål, krydderier og olie sammen på en bageplade beklædt med bagepapir
- Bag i ovnen i 10-15 minutter til blomkålsbuketterne har taget farve
- Smør en tortilla med aioli, top med spinat, sprødt blomkål og Ingrid ærter
- Fold tortillaen sammen til en wrap og servér som en let aftensmåltid eller nem frokost med bælgfrugter