
Enchiladas er en klassisk mexicansk ret, der består af fyldte tortillas pandekager, som er gratineret i ovnen med salsa og ost. Prøv denne smagfulde opskrift på enchiladas med gråærter, tomatsalsa og krydderier. En nem og lækker vegetarisk hverdagsret med bælgfrugter, som både er mættende, proteinrig og fuld af smag.
Leder du efter en nem og smagfuld opskrift på vegetariske enchiladas?
Disse enchiladas med gråærter og tomatsalsa er et lækkert og mættende måltid fyldt med proteinrige bælgfrugter, smagfuld tomatsauce og varme krydderier. Danske gråærter er et godt alternativ til bønner. De tilfører en umamifyldt dyb smag, som passer perfekt i mexicanske retter.
Server dine vegetar enchiladas, som en kødfri hverdagsret med bælgfrugter, hvor hele familien kan være med. Retten er både klimavenlig, budgetvenlig og nem at lave.
Brug danske gråærter i stedet for sorte bønner eller kidneybønner næste gang du laver enchiladas og andre mexicanske retter. Du vil opleve, at de er både drøje i brug, mætter og smager fantastisk i retter, hvor du anvender sorte bønner.
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Gråærter.

Danske Gråærter
Enchiladas med gråærter og tomatsalsa
Ingredienser
Fyld
Tomatsalsa
Enchiladas tilbehør
Sådan gør du
Hjemmelavet tomatsalsa
Fyld med gråærter
Sådan samler du dine enchiladas