Tabouleh med Ingrid ærter

Af Pure Dansk™

Tabouleh med danske Ingrid ærter
Tabouleh med danske Ingrid ærter

Ærte tabouleh er en frisk, sprød og farverig salat med lækre Ingrid ærter, som både har bid og mætter godt. Salaten passer perfekt sammen med ærtehummus til en lækker frokost, eller som tilbehør til hestebønnedeller.

I opskriften er der anvendt Danske Ingrid Ærter.

Tabouleh med Ingrid ærter

Antal
4-6 personer
Tid
25 minutter

Ingredienser

  • 2 dl (180 g) tørrede Danske Ingrid Ærter
  • 2 peberfrugter
  • 3 store tomater
  • 1 dansk agurk
  • 2 håndfulde dansk dild
  • 2 håndfulde dansk persille
  • 3 spsk. olivenolie
  • Saften fra ½ citron
  • Salt og peber
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl de tørrede Ingrid ærter og sæt dem i blød i rigeligt vand på køl i minimum 12 timer.
  • Hæld iblødsætningsvandet fra og kom Ingrid ærterne i en skål.
  • Hak peberfrugter, tomater og agurk groft, og kom det i skålen med Ingrid ærterne
  • Snit dild og persille fint og vend det i ærtesalaten.
  • Hæld olivenolie, citronsaft, salt og peber i salaten og bland det hele godt sammen.
  • Serveringsforslag

    Servér eventuelt ærte tabouleh sammen med vores hestebønnedeller til aftensmaden eller som en nem og mættende frokost.