Bagte kartofler med sprøde linser og tomatsalat


Nemme og mættende bagte kartofler med sprøde Anicia linser, som smager fantastisk sammen med den varme kartoffel, frisk tomatsalat og cremet creme fraiche dressing.
Kom et fyldigt og sprødt fyld af bælgfrugter i dine bagte kartofler
Disse fyldte kartofler toppes med sprøde linser, en frisk tomatsalat og hjemmelavet creme fraiche dressing, som skaber en perfekt balance mellem en cremet og knasende tekstur. Anicia linser er en fantastisk kilde til protein, og gør denne ret både mættende og næringsrig. Perfekt som en nem hverdagsret eller smagfuld tilbehør til sommerens grillmenu.
Sådan anvender du udblødte linser i salater og som sprød topping
Udblødte små linser som vores nyligt høstede grønne danske Anicia linser, kan efter iblødsætning i køleskabet i 10-12 timer anvendes rå i salater eller bagte kartofler. Udblødningen aktiverer spiringsprocessen, som gør linserne mere fordøjelige og reducerer naturligt forekommende stoffer som lektiner og fytinsyre. Ved kun at udbløde linserne får du en linse med et let crunch, frisk smag af grønne ærter og masser af protein, kostfibre og mineraler – uden at du behøver at koge dem. Brug linserne som topping på salater, i fyldte kartofler eller ovenpå rugbrødsmadden. En nem måde at få flere bælgfrugter i hverdagen på en frisk og spændende måde.
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Anicia Linser.

Danske Anicia Linser
Bagte kartofler med sprøde linser og tomatsalat
Ingredienser
Dressing
Sådan gør du