En uge med danske råvarer i sæson - februar
Denne madplan med februar måneds råvarer i sæson består af 7 dage med danske bælgfrugter.
Prøv denne madplan med 7 x aftensmad med råvarer i sæson. Denne måneds opskrift til den søde tand er fastelavnsboller med creme og ærtemel. Vores madplaner gør det nemmere for dig at sammensætte smagfulde måltider med danske linser, ærter, bønner og råvarer i sæson.
Tacos med Ingrid ærter og hestebønner
Nemt tacofyld med fantastisk smag fra danske hestebønner og Ingrid ærter. Servér med nem dressing og lynsyltede rødløg.
Tacos med Ingrid ærter og hestebønnerPakoras med Ingrid ærter og ærtemel
Krydrede sprøde indiske Pakoras med fyld af Ingrid ærter, kartofler, gulerødder, løg og varme krydderier. Ærtemelet hjælper med at binde farsen.
Pakoras med Ingrid ærter og ærtemelBoller i karry med Anicia linser og ærtemel
Denne grønne udgave af boller i karry består af lækre boller lavet på linsefars med en traditionel karrysauce. Ønsker du at prøve en vegetarisk og mere klimavenlig udgave af den traditionelle boller i karry, er denne et godt valg.
Boller i karry med Anicia linser og ærtemelGryderet med Anicia linser og aubergine
En dejlig linsegryde med smag som hvis den havde simret hele dagen. Smagfuld fylde fra Anicia linser, aubergine, cherrytomater og dejlige krydderier.
Gryderet med Anicia linser og aubergineKartoffel porre suppe med Ingrid ærter
En klassiker til at varme sig på. Cremet og fyldig kartoffelsuppe med porre. Vi har tilføjet Ingrid ærter i suppen og crunchy Ingrid ærter som sprød topping.
Kartoffel porre suppe med Ingrid ærterFyldt aubergine med gråærter og svampe
Fyldte auberginer med smagfuldt fyld af gråærter og svampe, fuld af umami og med frisk yoghurtdressing på toppen.
Fyldt aubergine med gråærter og svampeFiskefrideller med kartofler, dild og Ingrid ærter
Lækre fiskefri og veganske fiskefrikadeller med danske Ingrid ærter. Svampet konsistens og fyldt med smagen du kender i en citron-, tang- og dild-delle.
Fiskefrideller med kartofler, dild og Ingrid ærterFastelavnsboller med creme og ærtemel
Gammeldags fastelavnsboller med ærtemel. De er luftige og fyldt med skøn vaniljecreme. Præcis som du kender dem.
Fastelavnsboller med creme og ærtemel