Boller i karry med Anicia linser og ærtemel


Boller i karry er lækker hverdagsmad for hele familien. Denne grønne version med smagfulde boller med linser er et sikkert hit for både børn og voksne. I vores opskrift på boller i karry er der tilføjet æble og lune krydderrier i den klassiske cremede karrysauce.
Hvorfor anvende Anicia linser i din fars til boller i karry?
Anicia linser er gode i en vegetarisk fars, fordi de har en fast og let cremet konsistens, der gør dem perfekte som base i plantebaserede frikadeller, bøffer eller boller i karry. De små mørke grønne linser har en mild, nøddeagtig smag og noter af peber. Samtidig er linserne gode til at suge krydderier og andre smagsgivere til sig, så din linsefars til dine boller i karry bliver både saftige, fyldige og fulde af smag.
Desuden er Anicia linser en god proteinkilde og indeholder masser af kostfibre, vitamier og mineraler, hvilket gør dem til et næringsrigt alternativ til kød. De har en kort kogetid og kræver ingen iblødsætning, hvilket gør dem nemme at anvende i en plantefars - også i en travl hverdag hvor aftensmaden gerne må gå hurtigt.
Prøv vores opskrift på boller i karry med Anicia linser næste gang, at aftensmaden står på denne hverdagsfavorit.
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Anicia Linser og Dansk Ærtemel.

Danske Anicia Linser

Dansk Ærtemel
Boller i karry med Anicia linser og ærtemel
Ingredienser
Linseboller
Karrysauce
Sådan gør du
Linseboller
Karrysauce