En uge med velsmagende suppe


Madplan med vores bedste supper

Harirasuppe med Ingrid ærter
Harirasuppe er en fyldig, krydret suppe, der er kendt fra det marokkanske køkken og kan spises året rundt. Traditionelt anvendes kikærter, som vi har udskiftet med danske gule Ingrid ærter. Suppen er mættende og super velsmagende.
Harirasuppe med Ingrid ærter
Jordskokkesuppe med hestebønner
Lækker cremet jordskokkesuppe med brune bønner. Hestebønnerne tilfører både fylde i suppen og sprødhed som ristede bønner på toppen.
Jordskokkesuppe med hestebønner
Mexicansk suppe med hestebønner og crunchy Ingrid ærter
Dejlig krydret mexikansk-inspireret suppe med hestebønner og sprød topping af crunchy Ingrid ærter med ost.
Mexicansk suppe med hestebønner og crunchy Ingrid ærter
Tomatsuppe med Anicia linser
Cremet lækker og fyldig tomatsuppe med danske Anicia linser.
Tomatsuppe med Anicia linser
Løgsuppe med Ingrid ærter
Simpel og fyldig løgsuppe med god fylde og smag fra løg og Ingrid ærter. Servér med et sprødt stykke ostebrød til.
Løgsuppe med Ingrid ærter
Kartoffel porre suppe med Ingrid ærter
En hverdagsfavorit til at lune sig på i de kolde efterårs- og vintermåneder. Cremet og fyldig kartoffelsuppe med porre og Ingrid ærter. I denne opskrift er der tilsat Ingrid ærter i suppen, som gør den nem at lave, da de koger sammen med de øvrige ingredienser. Prøv suppen toppet med sprøde Ingrid ærter.
Kartoffel porre suppe med Ingrid ærter
Græskarsuppe med crunchy Ingrid ærter
Cremet nem græskarsuppe med dejlig fyldig smag og varme krydderier. Crunchy Ingrid ærter på toppen er det perfekte tilbehør, for et sprødt bid.
Græskarsuppe med crunchy Ingrid ærter