
En uge med danske råvarer i sæson — januar

Madplan med danske hestebønner, Ingrid ærter og Anicia linser
Du kan også søge specifikt på de danske råvarer i sæson her på siden
Dag 1: Bygotto med svampe og Anicia linser
Bygotto er en cremet og nordisk udgave af den klassiske risotto. Anicia linserne giver bid og sammen med svampene en cremet fyldig smag
Bygotto med svampe og Anicia linser
Dag 2: Grøntsagstærte med Anicia linser og karamelliserede løg
Grøntsagstærte er altid en nem go-to for at få tømt køleskabet, som denne med Anicia linser, karamelliserede løg, spinat og ekstra cremet med Gammel Knas Creme fra Arla Unika tilsat i æggemassen
Grøntsagstærte med Anicia linser og karamelliserede løg
Dag 3: Nudelsuppe med hestebønner, ærter, linser og palmekål
Dejlig varm og krydret nudelsuppe med kål, krydderurter og danske bælgfrugter. Anicia linser, Ingrid ærter og hestebønner giver en god fylde til suppen og mætter dejligt.
Nudelsuppe med hestebønner, ærter, linser og palmekål
Dag 4: Bøf Bearnaise med Hestebønner og Anicia linser
Hjemmelavet bearnaise med Anicia linser og pastinak serveret til hakkebøf med Hestebønner og svampe, så er der også lidt ekstra plus på samvittigheden
Bøf med Hestebønner og Bearnaise med Anicia linser
Dag 5: Klassisk tatar med Ingrid ærter og rødbede
Fantastisk rørt tartar med Ingrid ærter, rødbede og kalveinderfilet - smagen er fyldig. Server som aftensmåltid eller topping på et luksus stykke smørrebrød.
Klassisk tatar med Ingrid ærter og rødbede
Dag 6: Ovnbagte porrer med marinerede hestebønner og grønkålspesto
Bagte porre er en dejlig nem ret til de kolde måneder. Serveret med marinerede hestebønner og grønkålspesto får du en fantastisk smagfuld og mættende ret
Ovnbagte porrer med marinerede hestebønner og grønkålspesto
Dag 7: Smørstegte Rosenkål med Anicia linser
Smørstegt Rosenkål med Anicia linser og hasselnødder. En simpel og meget smagfuld salat, der tager ingen tid at lave
Smørstegte Rosenkål med Anicia linser
Til den søde tand: Æbletærte med marcipan og Ingrid ærter
Nem og lækker kage til eftermiddagskaffen eller dessert med marcipan, kanel og æbler.