
En uge med danske råvarer i sæson — november

Madplan med november måneds danske råvarer i sæson og danske hestebønner, Ingrid ærter og Anicia linser
Du kan også søge specifikt på de danske råvarer i sæson her på siden.
Dag 1: Simreret med braiseret nakkefilet, grønt, hestebønner og Ingrid ærter
Dejlig fyldig vintergryde med langtidssimret braiseret nakkefilet, danske hestebønner og Ingrid ærter som sammen med danske grøntsager tilføjer sødme og fylde. Servér med godt surdejsbrød til og grønkål på toppen.
Danske råvarer i sæson: Græskar, Grønkål, Selleri og Æbler
Simreret med braiseret nakkefilet, grønt, hestebønner og Ingrid ærter

Dag 2: Salat med ovnbagte jordskokker, sprøde hestebønner og grønkål
Sødlig, saftig og sprød salat perfekt til de koldere måneder. Simpel og nem salat af ovnbagte jordskokker med poppende sprøde hestebønner og grønkål. Servér som tilbehør til Deller med blomkål og Ingrid ærter
Danske råvarer i sæson: Jordskokker og Grønkål
Salat med ovnbagte jordskokker, sprøde hestebønner og grønkål
Dag 3: Burger med Ingrid ærtebøf og rødbede hummus
Kast dig over en saftig og farverig burger med rødbede hummus og bøf lavet med Ingrid ærter.
Danske råvarer i sæson: Rødbede, Svampe, Æbler og Grønkål
Burger med Ingrid ærtebøf og rødbede hummus
Dag 4: Pasta med hestebønner, spidskål og palmekål
En fyldig pastaret med sprød spidskål, palmekål og danske hestebønner. Retten både mætter og giver en dejlig smagsoplevelse med gode danske råvarer i sæson.
Danske råvarer i sæson: Palmekål, Spidskål og Porre
Pasta med hestebønner, spidskål og palmekål
Dag 5: Spinatsalat med bagt knoldselleri og Anicia linser
En enkel og velsmagende salat med få ingredienser og masser af smag. Sødme fra bagt selleri, friskhed fra spinat og danske Anicia linser, syrlig citron og krydret pesto. Salaten mætter godt og kan spises som et hovedmåltid eller tilbehør.
Danske råvarer i sæson: Selleri og Spinat
Spinatsalat med bagt knoldselleri og Anicia linser
Dag 6: Karrysuppe med blomkål og hestebønner
Varmende krydret suppe med god smag fra karry, blomkål, danske hestebønner og citron. En mættende suppe, der passer perfekt til det køligere vejr og indehygge.
Danske råvarer i sæson: Blomkål og Løg
Dag 7: Pizza med rød linsepesto, svampe og rødløg
Nem hjemmelavet pizza med nem og hurtig bund, som ikke skal hæve.
Pizzaen er toppet med svampe, rødløg, mozzarella og rød pesto lavet med Anicia linser, persille og soltørrede tomater.
Danske råvarer i sæson: Svampe og Rødløg
Pizza med rød linsepesto, svampe og rødløg
Til den søde tand: Kanelsnurrer med ærtemel og Anicia linser
Kanelsnurrer og kanelsnegle er en klassiker. Søde og krydrede med ærtemel i dejen og Anicia linser i den lækreste remonce.
Kanelsnurrer med ærtemel og Anicia linser