Minestronesuppe med Ingrid ærter

Af Pure Dansk™

Minestronesuppe med Ingrid ærter
Vegetarisk
Vegetarisk
Minestronesuppe med Ingrid ærter

Fyldig minestronesuppe med Ingrid ærter. Nem og mættende suppe med grøntsager og pasta.

I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Ingrid Ærter.

Danske Ingrid Ærter

Danske Ingrid Ærter

Minestronesuppe med Ingrid ærter

Antal
4 personer
Tid
55 minutter

Ingredienser

  • 2 dl (180 g) tørrede Danske Ingrid Ærter
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 3 stilke bladselleri
  • 2 gulerødder
  • 3 spsk. olie til stegning
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1½ l hønse- eller grøntsagsbouillon
  • 4 stilke frisk rosmarin
  • 3 laurbærblade
  • 100 g spinat
  • 125 g suppehorn
  • ½ citron, saften 
  • Salt og peber 
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl de tørrede Ingrid ærter og sæt dem i blød i rigeligt vand på køl i minimum 12 timer.
  • Hæld iblødsætningsvandet fra. 
  • Pil løg og hvidløg og hak det fint. 
  • Skær bladselleri og gulerødder i små tern. 
  • Varm en gryde op med lidt olie i bunden ved middel varme. Steg løg og grøntsager i 4-5 min. Tilsæt hakkede tomater, bouillon, Ingrid ærter, rosmarin og laurbærblade til gryden. Lad suppen simre i 30 min.
  • Tilsæt suppehorn og lad den yderligere koge i 5-7 min. 
  • Hak spinaten groft og kom det i suppen. Når spinaten er rør godt rundt smages suppen til med citron, salt og peber. 
  • Serveringsforslag

    Suppe Aftensmad Italiensk

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter