
Bruschetta med stegte hestebønner, svampe, rosmarin og revet Havgus 12 fra Arla Unika på toppen. Hver en bid er fuld af smag.
Forberedelse 35 min / Tilberedning 15 min / I alt 50 min
Denne opskrift giver til 8 stykker
Ingredienser
- 1 dl (90 g) tørrede Danske Hestebønner
- 500 g blandede svampe
- 1 håndfuld frisk rosmarin og timian
- 2 fed hvidløg
- 50 g smør
- 1 spsk. olie
- Salt og peber
- 50 g Havgus 12 fra Arla Unika, alternativ parmesan
Fremgangsmåde
Dagen før eller minimum 12 timer inden:
- Skyl de tørrede hestebønner og sæt dem i blød i rigeligt vand på køl
På dagen:
- Hæld iblødsætningsvandet fra hestebønnerne og kog dem i rigeligt vand i 35-40 minutter, til bønnerne er møre. Hæld kogevandet fra.
- Skyl svampene og skær svampe, rosmarin og timian i mindre stykker.
- Hak hvidløgene i mindre stykker
- Smelt smør og olie på en pande og steg hvidløg, rosmarin, timian, hestebønner og svampe til det hele har taget farve og hestebønnerne er blevet sprøde. Krydr med salt og peber.
- Skær brødet i skiver og fordel lidt olie på hvert stykke.
- Rist i ovnen på 200 °C i cirka 10 minutter.
- Fordel hestebønne og svampeblandingen på brødet, hæld en smule olie over og riv Havgus 12 på toppen.
Servér som en del af sommerens deleretter eller en god forret. Prøv også vores bruschetta med Ingrid ærter, grønne ærter og friskost og bruschetta med tomater, Anicia linser og burrata