Bruschetta med Ingrid ærter, grønne ærter og friskost

Af Pure Dansk™

Bruschetta med Ingrid ærter, grønne ærter og friskost - Pure Dansk™
Vegetarisk
Vegetarisk
Bruschetta med Ingrid ærter, grønne ærter og friskost - Pure Dansk™

Bruschetta med friskbælgede grønne ærter, gule Ingrid ærter og friskost med citron. En perfekt forret, appetizer eller frokost til sommermenuen.

I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Ingrid Ærter.

Danske Ingrid Ærter

Danske Ingrid Ærter

Bruschetta med Ingrid ærter, grønne ærter og friskost

Antal
8 stykker
Tid
30 minutter

Ingredienser

  • ½ dl (45 g) tørrede Danske Ingrid Ærter
  • 200 g Loke fra Arla Unika, alternativ friskost 
  • 1 citron, saften
  • 100 g grønne ærter 
  • Salt og peber 
  • 1 baguette 
  • 1 tsk. olie 
  • Evt. ærteskud 
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl de tørrede Ingrid ærter og sæt i blød i rigeligt vand på køl i minimum 12 timer. 
  • Hæld iblødsætningsvandet fra og kog Ingrid ærterne i 20 minutter i rigeligt letsaltet vand. Hæld vandet fra.  
  • Bælg de grønne ærter.
  • Bland friskosten med citron, salt og peber og stil på køl.
  • Skær brødet i skiver og fordel lidt olie på hvert stykke. Rist i ovnen på 200 °C i cirka 10 minutter.
  • Bland kolde Ingrid ærter og grønne ærter i en skål.
  • Fordel friskost på hvert stykke og ovenpå fordeles Ingrid ærter og grønne ærter. Drys med friskkværnet peber, salt og lidt olie.
  • Serveringsforslag

    Servér med ærteskud på toppen og som den perfekte forret til sommermenuen.
    Smag også vores to andre bruschetta opskrifter med bruschetta med tomater, Anicia linser og burrata og bruschetta med stegte hestebønner, svampe, rosmarin og havgus 12 fra Arla Unika.

    Sommer Hurtig Nem Tilbehør Frokost Snack Forret Italiensk

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter