Bruschetta med danske tomater, krydrede Anicia linser og cremet burrata. En dejlig forret, frokost eller del af flere forskellige små retter.
Forberedelse 20 min / Tilberedning 10 min / I alt 30 min
Opskriften giver til 8 stk.
Ingredienser
- ½ dl (45 g) tørrede Danske Anicia Linser
- 400 g danske tomater
- 1 lille rødløg
- 2 spsk. god olie
- 1 spsk. balsamico
- 1 tsk. sukker
- 1 håndfuld frisk basilikum
- Salt
- Peber
- 1 stk. Buratta, dansk fra La Treccia
- 1 baguette eller surdejsbrød
Fremgangsmåde
- Skyl og kog Anicia linserne i rigeligt letsaltet vand i 20 minutter. Hæld vandet fra og lad linserne køle af
- Skyl tomaterne og skær i kvarte og halve
- Skær rødløget i små stykker, og hak frisk basilikum let
- Hæld alle ingredienserne pånær burrata i en skål og vend med olie, balsamico, sukker, salt og peber.
- Skær brødet i skiver og fordel lidt olie på hvert stykke.
- Rist i ovnen på 200 °C i cirka 10 minutter
- Fordel tomater, Anicia linser og burratta på hvert stykke brød
Servér bruschetta stykkerne som en forret, let frokost eller deleretter. Se også vores to andre udgaver, bruschetta med Ingrid ærter, grønne ærter og friskost og med stegte hestebønner, svampe, rosmarin og havgus 12 fra Arla Unika