Den lækreste hjemmelavede snack - sprøde hestebønner stegt i hjemmerørt krydret friskost. Perfekt til tapas, topping på din salat eller som snacks til din drink.
Skyl de tørrede hestebønnerne og sæt dem i blød i rigeligt vand på køl i minimum 12 timer.
Hæld vandet fra hestebønnerne og kog dem i letsaltet vand i 35-40 minutter. Hæld vandet fra.
Pisk let friskosten og vend med hakkede krydderurter, citronskal og peber.
Varm en grillpande eller pande og smelt 1 tsk smør på panden. Rist hestebønnerne af, så de bliver sprøde og tilsæt undervejs friskosten med krydderurter.
Serveringsforslag
Servér de ristede sprøde hestebønner som en snack eller som tilbehør sammen med en salat.
Pure Dansk gør det nemmere at få linser, ærter og bønner på tallerkenen og få dem så lokalt som muligt, nemlig dyrket på de danske marker. Hele vejen fra jord til bord foregår i Danmark, hvor de høstes, renses og pakkes, før de lander på dit spisebord.