Disse lune snackærter er en nem måde at få en mættende og sund snack på som et alternativ til nødder og chips. I denne opskrift har vi tilsat frisk salvie – du kan sagtens udelade krydderurter eller anvende andre krydderier alt efter din smag. De smager også fantastisk vendt kun i smør og flagesalt.
Forberedelse 5 min / Tilberedning 5 min / Tid i alt 10 min
Ingredienser
- 1 dl (90 g) tørrede Danske Ingrid Ærter
- 2 tsk. flagesalt
- Vand
- 1 spsk. smør
- 1 håndfuld krydderurter, salvie, timian, oregano eller rosmarin
Fremgangsmåde
Dagen før:
- Skyl de tørrede ærter og iblødsæt dem med rigeligt vand, minimum 12 timer, gerne natten over. Hæld iblødsætnings vandet fra ærterne.
På dagen:
- Kog Ingrid ærterne i rigeligt vand med lidt salt i 20-25 minutter. De må ikke koge ud.
- Hak krydderurterne fint.
- Vend de lune ærter med krydderurter og 1 spsk smør i en skål. Smag til med flagesalt salt.
Servér dine snackærter som et sundere alternativ til nødder eller chips.