Sådan anvender du ærtemel

Sådan anvender du ærtemel

Sådan anvender du ærtemel

Ærtemel af stenformalet danske Ingrid ærter har en mild smag af ærter, let sødme med noter af majs og nødder. Ingrid ærtemel er lysegult og minder i udseende og anvendelsesmuligheder om kikærtemel.


Ærtemel er et godt supplement til fuldkornsmel og glutenfrie mel, som boghvedemel, majsmel, mandelmel og kikærtemel. Ingrid ærtemel er naturligt glutenfri, og har et højt kostfiberindhold og er en god kilde til protein i både brød og kager.


Anvendelse af ærtemel

Ærtemel er en nem måde, at få flere bælgfrugter i dine måltider. Det kræver hverken iblødsætning eller kogning. Du kan tilsætte det direkte i opskriften. Vores Ingrid ærtemel er ideelt både i det søde og salte køkken i brød, kager, knækbrød, fladbrød, pasta og pandekager. Det egner sig desuden godt til jævning af saucer, bindemiddel i fars, panering og meget andet.

Prøv vores opskrift på nem glutenfri tærtedej med ærtemel eller vores brødblanding Kerneboller med ærtemel, hvor der kun skal tilsættes vand og gær.


Holdbarhed

Ærtemel har en holdbarhed på 1 år fra pakkedato. Opbevar melet tørt, ikke for varmt og i lukket emballage.

Opskrifter med Dansk Økologisk Ærtemel

Gå på opdagelse i vores opskriftunivers og find masser af inspiration til opskrifter. Med mere end 200 opskrifter med danske bælgfrugter kan du altid finde inspiration til at give dine måltider nyt liv og finde nye grønne livretter. 

Opskrifter med Ærtemel

Dansk Økologisk Ærtemel

59,95 kr Normal pris
Styk pris pr.
Tilføjet til kurv!
Gå til indkøbskurv eller se flere produkter.