Okonomiyaki med ærtemel

Af Pure Dansk™

Okonomiyaki med ærtemel - Pure Dansk™
Vegetarisk
Vegetarisk
Okonomiyaki med ærtemel - Pure Dansk™

Okonomiyaki er en skøn nem hverdagsret. Traditionel japansk pandekage med grønt, hvor du kan bruge lige hvad du har i køleskabet. Denne udgave er med ærtemel, spidskål og gulerødder og toppet med forårsløg, ærteskud, mayonnaise og ristede Anicia linser.

I denne opskrift har vi anvendt vores Dansk Ærtemel og Danske Anicia Linser.

Dansk Ærtemel

Dansk Ærtemel

Danske Anicia Linser

Danske Anicia Linser

Okonomiyaki med ærtemel

Antal
4 personer
Tid
45 minutter

Ingredienser

  • 200 g Dansk Ærtemel
  • 100 g hvedemel 
  • 4 dl grøntsagsbouillon
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 4 æg
  • ½ spidskål 
  • 2 gulerødder
  • 4 spsk soya
  • Peber
  • Olie til stegning
  • Topping

  • Ristede Danske Anicia Linser
  • Fintsnittet forårsløg
  • Mayonnaise eller chilimayo
  • Ærteskud 
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Rør ærtemel, hvedemel og grøntsagsbouillon sammen i en skål, så det bliver en tyk dej. Lad det stå og trække i 10 min. 
  • Pil løg og hvidløg og snit det fint. 
  • Varm en pande op med lidt olie ved middelvarm og steg løgene gyldne og bløde. Krydr med peber. 
  • Snit spidskålen helt fint. 
  • Riv gulerødderne på den grove side af rivejernet.  
  • Rør løg, æg, soya, spidskål og gulerødder i dejen. 
  • Varm en pande godt med olie og steg 1 pandekage i 2-3 min. på hver side. Du kan både lave Okonomiyaki på størrelse med panden eller små. 
  • Pynt dine Okonomiyaki med fintsnittet forårsløg, friske ærteskud, mayonnaise, ristede Anicia linser eller andet ønskede topping. 
  • Nem Aftensmad Japansk

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter