Aquafaba åbner for en kreativ verden i køkkenet
Aquafaba er for dig, der laver mad med bælgfrugter, et helt genialt og uvurderligt trick at kende. Med aquafaba får du nemlig en naturlig og bæredygtig ingrediens, der gør det muligt at lave klassiske favoritter i en vegansk udgave uden at gå på kompromis med smag eller konsistens. Du gemmer bare kogevandet fra dine Ingrid ærter, og så har du mulighed for at anvende det som aquafaba på et utal af måder.
Aquafaba kan fungere som bindemiddel i kager og brød, det kan piskes stiv som skum til topping og giver en silkeblød struktur i desserter. Er du vild med desserter skal du prøve vores chokolademousse lavet med aquafaba. Aquafaba af kogevand fra Ingrid ærter kan anvendes i hjemmelavet aioli, cremede dressinger eller som base i plantebaserede og veganske dips. Aquafaba fungerer også perfekt som erstatning for æggehvide i drinks og cocktails. Det giver drinken sin karakteristiske cremede skum og en silkeblød konsistens. Prøv vores Gin Sour med kirsebærsirup og aquafaba.
Dens evne til at emulgere og binde ingredienser sammen gør den til en uundværlig basisvare for alle, der ønsker at eksperimentere med grønnere og mere bæredygtige måltider - og så er der en stor tilfredsstillelse i at kunne bruge alle elementer i din madlavning.
Vi har lavet en lille video med tips til, hvordan du kommer igang med at lave din egen aquafaba.