Blondies er brownies med hvid chokolade. Denne er lavet med ærtemel. Glutenfri, svampet og lækker. For ekstra smag tilsæt hasselnødder og stykker af mørk eller hvid chokolade.
I denne opskrift har vi anvendt vores
Dansk Ærtemel.
Smelt smør i en gryde og hvid chokolade i et vandbad
Hak hasselnødder og mørk chokolade
Pisk æg, sukker, ærtemel, bagepulver og salt
Vend smeltede smør og hvid chokolade i dejen
Tilsæt revet citronskal, hakkede hasselnødder og mørk chokolade
Hæld dejen i en form beklædt med bagepapir og bag kagen i ovnen i 30-35 minutter.
Serveringsforslag
Lad kagen køle af. Denne blondie med hvid chokolade og ærtemel bliver kun bedre af at stå til dagen efter. Servér eventuelt med sød, sprød og letsaltet karamelsauce med sprøde Anicia linser.
Pure Dansk gør det nemmere at få linser, ærter og bønner på tallerkenen og få dem så lokalt som muligt, nemlig dyrket på de danske marker. Hele vejen fra jord til bord foregår i Danmark, hvor de høstes, renses og pakkes, før de lander på dit spisebord.