Klatkager med ærtemel

Klatkager med ærtemel

Klatkager er den perfekte måde at bruge en rest risengrød, når du ikke længere kan spise ris'ala'mande og risengrød med smørklat. Klatkager med ærtemel har en skøn smag af jul. Kan spises som morgenmad eller dessert. 

Læs mere

Studenterbrød med ærtemel og hestebønner - Pure Dansk™

Studenterbrød med ærtemel og hestebønner

Hjemmelavede studenterbrød med en lækker mørdej på ærtemel, trøffelmasse på hestebønner og hjemmelavet hindbærmarmelade. Den perfekte kombination af sprødhed og cremet blød konfektmasse i en glutenfri kage med danske bønner og ærtemel. 

Læs mere

I vores opskriftsunivers finder du inspiration til opskrifter med bælgfrugter

Her kan du finde hverdagens favoritter, som linselasagne, pizza med Ingrid ærter, boller i karry lavet med danske linser og frikadeller med hestebønner. Der er også inspiration til nemme retter og opskrifter der kræver længere tid i køkkenet. Fælles for alle vores opskrifter er, at der indgår danske linser, ærter og bønner i lækre smagfulde retter med fokus på danske og friske råvarer. 

Vi vil gerne med vores opskriftsunivers vejlede og inspirere til linser, ærter og bønner til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert. I vores opskrifter anvendes der linser, ærter og bønner i alt fra kage, is og brød. Du kan også finde glutenfri opskrifter på brød med ærtemel og linsemel. Vi er vilde med de supersunde og lækre danske bælgfrugter, og du vil derfor hver uge finde nye retter i vores opskriftsunivers.

→ Find viden om iblødsætning og kogning af bælgfrugter