Varme hveder med ærtemel - Pure Dansk™

Varme hveder med dansk ærtemel

Hjemmelavede varme hveder smager fantastisk, ligemeget om du spiser dem på selve Store Bededag eller aftenen før. Prøv denne opskrift med dansk ærtemel, som tilfører både en dejlig sødme, protein og ekstra kostfibre. 

Læs mere

Nemt koldhævet brød med dansk ærtemel - Pure Dansk™

Nemt koldhævet brød med dansk ærtemel

Et lækkert brød til hverdagen, weekendens morgenbord eller på madpakken. Bagt med få ingredienser og uden surdej. Dansk ølandshvedemel og ærtemel tilfører brødet en sprød krumme, masser af protein og gør brødet mættende.

Læs mere

Boller i Karry med danske Anicia linser og Ingrid ærter - Pure Dansk™

Boller i Karry med danske Anicia linser og ærtemel

Denne grønne udgave af boller i karry består af lækre boller lavet på linse-ærtefars med en traditionel karrysauce. Ønsker du at prøve en vegetarisk og mere klimavenlig udgave af den traditionelle boller i karry, er denne et godt valg. 

Læs mere

I vores opskriftsunivers finder du inspiration til opskrifter med bælgfrugter

Her kan du finde hverdagens favoritter, som linselasagne, pizza med Ingrid ærter, boller i karry lavet med danske linser og frikadeller med hestebønner. Der er også inspiration til nemme retter og opskrifter der kræver længere tid i køkkenet. Fælles for alle vores opskrifter er, at der indgår danske linser, ærter og bønner i lækre smagfulde retter med fokus på danske og friske råvarer. 

Vi vil gerne med vores opskriftsunivers vejlede og inspirere til linser, ærter og bønner til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert. I vores opskrifter Bagværk & Sødt anvendes der linser, ærter og bønner i alt fra kage, is og brød. Du kan også finde glutenfri opskrifter på brød med ærtemel og linsemel. Vi er vilde med de supersunde og lækre danske bælgfrugter, og du vil derfor hver uge finde nye retter i vores opskriftsunivers.

→ Find viden om iblødsætning og kogning af bælgfrugter