Socca med ærtemel

Af Pure Dansk™

Socca med ærtemel
Glutenfri
Glutenfri
Socca med ærtemel

Socca er et italiensk fladbrød med kun 4 ingredienser. Vi har anvendt dansk ærtemel, som alternativ til kikærtemel. Socca kan anvendes som et nemt alternativ til glutenfri pizzabund, eller nydes med dips og spreads.

I denne opskrift har vi anvendt vores Dansk Ærtemel.

Dansk Ærtemel

Dansk Ærtemel

Socca med ærtemel

Antal
1 stk.
Tid
20 minutter

Ingredienser

  • 2 dl (140 g) Dansk Ærtemel
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 dl vand
  • Lidt olie eller smør til stegning 
  • Salt
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
  • Pisk ærtemel, vand, olivenolie og salt godt sammen, til der ikke er klumper i dejen. Brug eventuelt en stavblender. 
  • Opvarm en mellemstor pande, som kan tåle at komme i ovnen med olie. Panden skal være helt varm. 
  • Kom dejen på den varme pande, og fordel dejen på hele panden. Lad dejen stege til den har sat sig lidt ude i kanten af panden. Sæt panden i ovnen i ca. 10 minutter, til dejen er gylden og sprød. Vend Soccabunden over på en tallerken og servér varm eller lun.
  • Serveringsforslag

    Bagværk Snack Tilbehør Italiensk

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter