Studenterbrød med ærtemel og hestebønner - Pure Dansk™

Studenterbrød med ærtemel og hestebønner

Hjemmelavede studenterbrød med en lækker mørdej på ærtemel, trøffelmasse på hestebønner og hjemmelavet hindbærmarmelade. Den perfekte kombination af sprødhed og cremet blød konfektmasse i en glutenfri kage med danske bønner og ærtemel. 

Læs mere

Krydret Baked Beans med hestebønner

Krydret Baked Beans med hestebønner

Baked beans med danske hestebønner i stedet for hvide bønner, spejlæg, ærteskud og revet ost. Hestebønnerne tilfører sammen med chorizo og tomat masser af umami til denne krydrede og fyldige baked beans. Nyd både til morgenmad, weekendens brunch, frokost eller som aftensmad. 

Læs mere

Karbonader/krebinetter med hestebønner - Pure Dansk™

Karbonader/krebinetter med hestebønner

Vi har lavet vores udgave af krebinet karbonaden med danske hestebønner og cremet speltotto. Hedder det krebinet eller karbonade? Det kommer for mange an på hvor i landet man bor, men det er også et spørgsmål om panering eller ej. Prøv en anderledes og velsmagende udgave med bælgfrugter og lynstegt kål 

Læs mere

I vores opskriftsunivers finder du inspiration til opskrifter med bælgfrugter

Her kan du finde hverdagens favoritter, som linselasagne, pizza med Ingrid ærter, boller i karry lavet med danske linser og frikadeller med hestebønner. Der er også inspiration til nemme retter og opskrifter der kræver længere tid i køkkenet. Fælles for alle vores opskrifter er, at der indgår danske linser, ærter og bønner i lækre smagfulde retter med fokus på danske og friske råvarer. 

Vi vil gerne med vores opskriftsunivers vejlede og inspirere til linser, ærter og bønner til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert. I vores opskrifter anvendes der linser, ærter og bønner i alt fra kage, is og brød. Du kan også finde glutenfri opskrifter på brød med ærtemel og linsemel. Vi er vilde med de supersunde og lækre danske bælgfrugter, og du vil derfor hver uge finde nye retter i vores opskriftsunivers.

→ Find viden om iblødsætning og kogning af bælgfrugter