Pavlova med rabarberkompot - lavet på aquafaba

Pavlova med rabarberkompot - lavet på aquafaba

Pavlova lavet på aquafaba smager himmelsk. Den søde, sprøde marengs er en perfekt måde at anvende kogevandet fra Ingrid ærter på. I denne udgave er vores luftige pavlova toppet med rabarberkompot - en skøn sommerdessert. Det kan naturligvis også udskiftes med sæsonens frugt og bær og serveres året rundt. 

Læs mere

Aquafaba af Ingrid ærter

Aquafaba af Ingrid ærter

Aquafaba er kogevandet fra Ingrid ærter eller kikærter. Den fantastiske væske kan bruges som erstatning for æg i både det søde og salte køkken. Aquafabaen kan piskes til en skum eller bruges som bindemiddel i alt fra bagværk til mayonnaise.

Læs mere

Aquafaba skum

Aquafaba skum

Har du prøvet at servere aquafaba skum til kager eller andre desserter i stedet for flødeskum, råcreme eller creme fraiche? Vi vil anbefale det til dig, som elsker luftig, let og sød skum. Det minder en smule om guf i konsistens og smag. 

Læs mere

Hjemmelavet aioli på aquafaba - hurtig og nem

Hjemmelavet aioli på Aquafaba

Vidste du, at kogevandet - aquafaba - fra dine kogte bælgfrugter kan anvendes som erstatning for æggehvider i alverdens opskrifter? I denne opskrift anvendes kogevandet fra vores Ingrid ærter i en smagfuld aioli - eller mayonnaise. Aiolien kan anvendes til alt lige fra moules frites, i burgeren og sandwich eller som tilbehør til vores hestebønnedeller.  

Læs mere