Sildemad med nem vegetarisk karrysalat

Sildemad med nem vegetarisk karrysalat

En klassiker på julefrokostbordet er sildemaden med karrysalat. Ingrid ærterne giver et grønnere, vegetarisk og velsmagende alternativ til den klassiske, stadig fyldt med smag og fylde som den traditionelle. 

Læs mere

Grøntsagstærte med Anicia linser, karamelliserede løg - Pure Dansk™

Grøntsagstærte med Anicia linser og karamelliserede løg

Grøntsagstærter er altid gode, da de kan varieres alt efter hvad man har i køleskabet og sæsonen. Denne er med Anicia linser, karamelliserede løg og spinat og ekstra cremet med Gammel Knas Creme fra Arla Unika tilsat i æggemassen 

Læs mere

Spinatsalat med bagt knoldselleri og Anicia linser

Spinatsalat med bagt knoldselleri og Anicia linser

En enkel og velsmagende salat med få ingredienser og masser af smag. Sødme fra bagt selleri, friskhed fra spinat og danske Anicia linser, syrlig citron og krydret pesto. Salaten mætter godt og kan spises som et hovedmåltid eller tilbehør.  

Læs mere

Pirogger med fyld af Anicia linser, spinat og feta

Pirogger med fyld af Anicia linser, spinat og feta

Pirogger er en god snack eller mellemmåltid til madpakken, havefesten eller udflugtsturen. Disse krydrede pirogger med danske Anicia linser, spinat, soltørrede tomater og feta er både hurtige og nemme at lave, velsmagende og mætter godt. 

Læs mere

Hotdogs med pølser af danske Anicia linser

Hotdogs med pølser af danske Anicia linser

Linsepølser i din hotdog. En ny og spændende måde at få bælgfrugter og grønne proteiner i maden, og så smager det tilmed fantastisk. Linserne giver et godt bid, og de pebrede noter giver en krydret og frisk smag i pølsen. 

Læs mere

Fuldkornsrugbrød med danske linser og kerner

Hjemmebagt fuldkornsrugbrød med danske linser og kerner

Rugbrød med danske Anicia linser og masser af kerner er nemt at lave, da det er uden surdej og derfor ikke kræver flere dages planlægning. Rugbrødet er fyldt med kerner og linser. Er du vild med rugbrød med en sprød skorpe og en saftig konsistens med masser af frø og kerner, skal du smage dette. 

Læs mere

Spidskålssalat med grillede nektariner og Ingrid ærter

Spidskålssalat med stegte nektariner og Ingrid ærter

Syrligt, sødt og sprødt. Denne salat har lidt af det hele og mere til. Med sødmefulde nektariner, sprøde Ingrid ærter og syrlig dressing. Salaten egner sig godt som både tilbehør, f.eks. til grillmenuen. Den kan også stå alene som en måltidssalat. 

Læs mere

Spidskålssalat med Ingrid ærter, grønne asparges og friske urter

Spidskålssalat med Ingrid ærter og grønne asparges

En salat der mætter og er fyldt med god smag fra friske krydderurter, sprøde grønne danske asparges, spidskål og smørvendte Ingrid ærter. Du kan både spise den som et måltid eller tilbehør til dine grønne retter.

Læs mere

Grillet hjertesalat med Anicia linser, vesterhavsost og vinaigrette

Grillet hjertesalat med Anicia linser og vesterhavsost

En sprød og dejlig salat, der er perfekt tilbehør på grillmenuen. Hjertesalaten får lækker grillsmag, og de sprøde danske Anicia linser giver et friskt og krydret strejf til salaten. Toppet med vesterhavsost og klassisk vinaigrette har du en salat, der både smager godt og er skøn at se på. 

Læs mere

Cremet bønnepostej med hestebønner

Cremet bønnepostej med hestebønner

Cremet spread af danske hestebønner, som gør sig godt på brød eller som dip. Hestebønnerne giver en god mæthedsfornemmelse, og bønnepostejen gør sig godt til frokostbordet - både som vegetarisk pålæg og i sig selv.

Læs mere