Wraps med stegte krydrede Ingrid ærter og grønt

Af Pure Dansk™

Wraps med stegte krydrede Ingrid ærter og grønt - Pure Dansk™
Wraps med stegte krydrede Ingrid ærter og grønt - Pure Dansk™

Krydrede Ingrid ærter og grønt er nemt og lækkert i wraps. Det er en god opskrift til at få brugt dine rester i køleskabet og undgå madspild.

I opskriften er der anvendt Danske Ingrid Ærter.

Wraps med stegte krydrede Ingrid ærter og grønt

Antal
2 personer
Tid
40 minutter

Ingredienser

  • 1 dl (90 g) tørrede Danske Ingrid Ærter 
  • 4 tortilla wraps
  • 5-6 cherrytomater eller alm. tomater 
  • 4 forårsløg eller 1 porre 
  • 100 g salat, spinat eller grønkål 
  • 1 stærk chili eller peberfrugt 
  • Olie til stegning 
  • 1 tsk oregano, spidskommen, røget paprika og  hvidsløgspulver (alternativt 1 fed hvidløg)
  • ½ tsk cayennepeber 
  • Salt og peber
  • Lynsyltede rødløg 
  • Dressing

  • 100 g cremefraiche
  • 1 håndfuld friske krydderurter gerne blandet, f.eks. persille, koriander, timian. Alternativt tørrede krydderier 
  • ½ citron, saft og skal 
  • Salt og peber 
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl de tørrede Ingrid ærter og sæt dem i blød i rigeligt vand på køl i minimum 12 timer.
  • Hæld iblødsætningsvandet fra ærterne, og kog Ingrid ærterne i rigeligt vand med lidt salt i 25-30 minutter. Hæld vandet fra.
  • Skyl og hak de friske krydderurter. Bland cremefraiche med krydderurterne, saft og fintrevet skal fra citronen, salt og peber. Stil din dressing på køl. 
  • Skyl og skær forårsløg, tomater og chili i mundrette stykker.
  • Steg de kogte Ingrid ærter i lidt olie sammen med krydderier og forårsløg ved middelvarme i 8-10 minutter. 
  • Skyl salaten
  • Lun wraps i ovnen eller på en pande. 
  • Kom dressing på den lune wrap, fyld med krydrede stegte Ingrid ærter og forårsløg, tomater, salat og chili. Top med syltede rødløg
  • Tip

    Denne opskrift kan du lave med de grøntsagsrester du har i køleskabet.