Waldorfsalat med danske hestebønner

Waldorfsalat med danske hestebønner

Waldorfsalaten med danske hestebønner er en ny fortolkning af den klassiske på julebordet eller som en mættende og dejlig salat. Hestebønnerne tilføjer bid, og gør salaten en anelse sundere med kostfibre og protein

Læs mere

Klassisk rødkålssalat med sprøde Anicia linser

Klassisk rødkålssalat med sprøde Anicia linser

Rødkålssalat med knasende sprøde Anicia linser, søde appelsiner og syrlige æbler og ristede hasselnødder. En klassisk julesalat med et tvist af linser. Perfekt som tilbehør til and, flæskesteg eller en grønnere udgave med hestebønner og svampe 

Læs mere

Spinatsalat med bagt knoldselleri og Anicia linser

Spinatsalat med bagt knoldselleri og Anicia linser

En enkel og velsmagende salat med få ingredienser og masser af smag. Sødme fra bagt selleri, friskhed fra spinat og danske Anicia linser, syrlig citron og krydret pesto. Salaten mætter godt og kan spises som et hovedmåltid eller tilbehør.  

Læs mere

Spidskålssalat med grillede nektariner og Ingrid ærter

Spidskålssalat med stegte nektariner og Ingrid ærter

Syrligt, sødt og sprødt. Denne salat har lidt af det hele og mere til. Med sødmefulde nektariner, sprøde Ingrid ærter og syrlig dressing. Salaten egner sig godt som både tilbehør, f.eks. til grillmenuen. Den kan også stå alene som en måltidssalat. 

Læs mere

Spidskålssalat med Ingrid ærter, grønne asparges og friske urter

Spidskålssalat med Ingrid ærter og grønne asparges

En salat der mætter og er fyldt med god smag fra friske krydderurter, sprøde grønne danske asparges, spidskål og smørvendte Ingrid ærter. Du kan både spise den som et måltid eller tilbehør til dine grønne retter.

Læs mere

Grillet hjertesalat med Anicia linser, vesterhavsost og vinaigrette

Grillet hjertesalat med Anicia linser og vesterhavsost

En sprød og dejlig salat, der er perfekt tilbehør på grillmenuen. Hjertesalaten får lækker grillsmag, og de sprøde danske Anicia linser giver et friskt og krydret strejf til salaten. Toppet med vesterhavsost og klassisk vinaigrette har du en salat, der både smager godt og er skøn at se på. 

Læs mere

Kartoffelsalat med fyld af danske hestebønner og linser

Kartoffelsalat med marinerede hestebønner og sprøde linser

En frisk og velsmagende kartoffelsalat, som gør sig perfekt som tilbehør til vores hestebønnedeller eller til grillmaden. De sprøde linser og bløde marinerede hestebønner er et godt makkerpar i denne kartoffelsalat. Denne opskrift giver til 4 portioner.

Læs mere

Tabouleh med danske Ingrid ærter

Tabouleh med Ingrid ærter

Ærte tabouleh er en frisk, sprød og farverig salat med lækre Ingrid ærter, som både har bid og mætter godt. Salaten passer perfekt sammen med ærtehummus til en lækker frokost, eller som tilbehør til hestebønnedeller.

Læs mere

Græskarsalat med feta og Anicia linser

Græskarsalat med feta og Anicia linser

Græskarsalaten med de smukke orange og grønne farver har både sprøde og cremede teksturer. Tilsammen giver det en fyldig og frisk salat. De udblødte linser nærmest popper i munden - og giver salaten liv sammen med feta. Den er perfekt til frokost eller som en del af aftensmaden.

Læs mere