Fuldkornsrugbrød med danske linser og kerner

Hjemmebagt fuldkornsrugbrød med danske linser og kerner

Rugbrød med danske Anicia linser og masser af kerner er nemt at lave, da det er uden surdej og derfor ikke kræver flere dages planlægning. Rugbrødet er fyldt med kerner og linser. Er du vild med rugbrød med en sprød skorpe og en saftig konsistens med masser af frø og kerner, skal du smage dette. 

Læs mere

Bagt grød med skovbær og Ingrid ærter

Bagt grød med skovbær og Ingrid ærter

Bagt grød er en sjov og anderledes grød, som passer godt til både morgenmad i hverdagen, weekendbrunchen eller som dessert. Du kan variere indholdet af frugt efter smag og sæson. På den måde bliver grøden aldrig ensformig.

Denne udgave indeholder Ingrid ærter, som er en god kilde til protein og sammen med havregrynene giver et højt indhold af kostfibre, der holder dig mæt længe. 

Læs mere

Surdejsboller med linser

Surdejsboller med linser

Boller med surdej kan noget helt specielt, men ved at komme Anicia linser i opnår de nye højder. Anicia linserne giver en fantastisk struktur og bid til surdejsbollerne, da de ikke koger ud under tilberedningen. Start dagen før du skal bruge bollerne, da surdejen skal opfriskes, dejen skal laves, og de efterfølgende skal koldhæve i 12 timer.

Læs mere

Honningristet granola med linser

Honningristet granola med linser

Hjemmelavet knasende granola med sprøde linser oven på yoghurt, A38 eller ymer er en lækker og nærende morgenmad. I denne opskrift har vi udblødt vores danske Anicia linser natten over. Hvis du har kogte linser tilovers fra frokostsalaten eller aftensmaden, kan du også anvende dem.

Læs mere

Pandekager med ærtemel

Pandekager med ærtemel

Pandekager med banan og ærtemel smager sødt og dejligt. Ærtemelets høje indhold af kostfibre er med til at give en god mæthedsfornemmelse. De kan både serveres lune på morgenbordet, men er også en lækker snack til madpakken eller som dessert.

Læs mere

Greenie med Anicia linser

Greenie med Anicia linser

Start dagen med en greenie / grøn smoothie, som indeholder både frugt, grønt og danskdyrkede Anicia linser. Den er både frisk, mætter dejligt og er perfekt som morgenmad eller et mellemmåltid på farten.

Læs mere

Smoothie bowl med Ingrid ærter og skovbær

Smoothie bowl med Ingrid ærter og skovbær

Vores smoothie bowl med Ingrid ærter, har en fantastisk farve og cremet konsistens samtidig med, at den smager himmelsk og mætter godt. Den er idéel som morgenmad eller en sund dessert, og vi er sikre på, at hele familien vil elske den. Top med dine yndlings toppings. 

Læs mere

Koldhævede boller med hestebønner

Koldhævede boller med hestebønner

Skal du servere lækre og nemme boller i weekenden eller på madpakken, så er disse hestebønneboller perfekte. Foruden at være dejlig svampede og luftige indeni, er de også spækkede med gode næringsstoffer fra vores danske hestebønner. Start gerne minimum 12 timer før eller dagen før, du skal bruge bollerne, da de skal koldhæve.

Læs mere