Vegetarisk hønsesalat med hestebønner

Vegetarisk hønsesalat med hestebønner

Denne vegetariske hønsesalat minder på mange måder om den klassiske i smag og konsistens. Den eneste forskel er, at hønsekødet er udskiftet med de både cremede og faste hestebønner - god til vegetarer, veganere eller dig, der er nysgerrig på hestebønner. Den er perfekt pålæg til frokostbordet på en skive rugbrød. Man kan med fordel toppe af med et sprødt element som f.eks. friske linsespirer, stegt bacon eller svampe.

Læs mere

Linsepostej

Linsepostej

Linsepostejen er smørbar, lækker og fungerer godt som pålæg på rugbrødsmaden. Og så er den tilmed nem og hurtig at tilberede. Linsepostejen ikke bare smager godt, den indeholder også mange gode næringsstoffer fra linserne og er et mere klimavenligt alternativ til den klassiske leverpostej.

Læs mere

Snackærter

Snackærter

Disse lune snackærter er en nem måde at få en mættende snack på som alternativ til nødder og chips. I denne opskrift har vi tilsat frisk salvie – du kan sagtens udelade krydderurter eller anvende andre krydderier alt efter din smag. De smager også fantastisk vendt kun i smør og flagesalt.

Læs mere

TunFRIsalat

TunFRIsalat

Denne delikate vegetariske tunsalat smager himmelsk, og du vil blive overrasket over, hvor meget den minder om en klassisk tunsalat. Den er perfekt som vegetarisk pålæg på et stykke ristet rugbrød til frokost eller som en forret eller appetizer til middagsselskabet.

Læs mere

Linsespirer

Linsespirer

Linsespirer smager fantastisk og giver et sprødt og frisk element til den kedelige rugbrødsmad, salaten eller ovenpå gryderetten. Du kan let lave dem selv enten i køleskabet eller på køkkenbordet.

Læs mere

Ærtehummus

Ærtehummus

Ærten Ingrid er den danske version af kikærten, som efterhånden er meget anvendt herhjemme. Med denne opskrift på ærtehummus, som laves på Ingrid ærter, får du en lækker og cremet hummus som spread til vores linseknækbrød eller friske grøntsagsstave.

Læs mere

Linseknækbrød

Linseknækbrød

Er du vild med sprøde og knasende knækbrød med kerner og frø, så er disse linseknækbrød lavet med danske linser og ærtemel måske din nye favorit. De sprøde linseknækbrød er gode både til morgenmad med ost, en nem snack eller som tilbehør til tapas med vores ærtehummus.

Læs mere

Aquafaba skum

Aquafaba skum

Har du prøvet at servere aquafaba skum til kager eller andre desserter i stedet for flødeskum, råcreme eller creme fraiche? Vi vil anbefale det til dig, som elsker luftig, let og sød skum. Det minder en smule om guf i konsistens og smag. 

Læs mere

Hjemmelavet aioli på aquafaba - hurtig og nem

Hjemmelavet aioli på Aquafaba

Vidste du, at kogevandet - aquafaba - fra dine kogte bælgfrugter kan anvendes som erstatning for æggehvider i alverdens opskrifter? I denne opskrift anvendes kogevandet fra vores Ingrid ærter i en smagfuld aioli - eller mayonnaise. Aiolien kan anvendes til alt lige fra moules frites, i burgeren og sandwich eller som tilbehør til vores hestebønnedeller.  

Læs mere