Sildemad med nem vegetarisk karrysalat

Sildemad med nem vegetarisk karrysalat

En klassiker på julefrokostbordet er sildemaden med karrysalat. Ingrid ærterne giver et grønnere, vegetarisk og velsmagende alternativ til den klassiske, stadig fyldt med smag og fylde som den traditionelle. 

Læs mere

Cremet bønnepostej med hestebønner

Cremet bønnepostej med hestebønner

Cremet spread af danske hestebønner, som gør sig godt på brød eller som dip. Hestebønnerne giver en god mæthedsfornemmelse, og bønnepostejen gør sig godt til frokostbordet - både som vegetarisk pålæg og i sig selv.

Læs mere

Vegetarisk hønsesalat med hestebønner

Vegetarisk hønsesalat med hestebønner

Denne vegetariske hønsesalat minder på mange måder om den klassiske i smag og konsistens. Den eneste forskel er, at hønsekødet er udskiftet med de både cremede og faste hestebønner - god til vegetarer, veganere eller dig, der er nysgerrig på hestebønner. Den er perfekt pålæg til frokostbordet på en skive rugbrød. Man kan med fordel toppe af med et sprødt element som f.eks. friske linsespirer, stegt bacon eller svampe.

Læs mere

Linsepostej med nødder

Linsepostej med nødder

Linsepostejen er smørbar, lækker og fungerer godt som pålæg på rugbrødsmaden. Og så er den tilmed nem og hurtig at tilberede. Linsepostejen ikke bare smager godt, den indeholder også mange gode næringsstoffer fra linserne og er et vegetarisk og mere klimavenligt alternativ til den klassiske leverpostej.

Læs mere

Snackærter - sund og mættende snack

Snackærter

Disse lune snackærter er en nem måde at få en mættende og sund snack på som alternativ til nødder og chips. I denne opskrift har vi tilsat frisk salvie – du kan sagtens udelade krydderurter eller anvende andre krydderier alt efter din smag. De smager også fantastisk vendt kun i smør og flagesalt.

Læs mere

Tunfrisalat lavet på Ingrid ærter

TunFRIsalat

Denne delikate vegetariske tunsalat smager himmelsk, og du vil blive overrasket over, hvor meget den minder om en klassisk tunsalat. Den er perfekt som vegetarisk pålæg på et stykke ristet rugbrød til frokost eller som en forret eller appetizer til middagsselskabet.

Læs mere

Hjemmelavede linsespirer - sundt tilbehør til salaten

Hjemmelavede linsespirer

Linsespirer smager fantastisk og giver et sundt, sprødt og frisk element til den kedelige rugbrødsmad, salaten eller ovenpå gryderetten. De kan let laves selv, du kan lave dem enten i køleskabet eller på køkkenbordet.

Læs mere

Cremet hummus med Ingrid ærter

Cremet hummus med Ingrid ærter

Ærten Ingrid er den danske version af kikærten, som efterhånden er meget anvendt herhjemme. Med denne opskrift på hjemmelavet hummus, som laves på Ingrid ærter, får du en lækker og cremet hummus som spread til vores linseknækbrød eller friske grøntsagsstave. Det er hurtigt og nemt.

Læs mere

Linseknækbrød med danske linser og ærtemel

Linseknækbrød

Er du vild med sprøde og knasende knækbrød med kerner og frø, så er disse linseknækbrød lavet med danske linser og ærtemel måske din nye favorit. De sprøde linseknækbrød er gode både til morgenmad med ost, en nem snack eller som tilbehør til tapas med vores ærtehummus.

Læs mere

Aquafaba skum

Aquafaba skum

Har du prøvet at servere aquafaba skum til kager eller andre desserter i stedet for flødeskum, råcreme eller creme fraiche? Vi vil anbefale det til dig, som elsker luftig, let og sød skum. Det minder en smule om guf i konsistens og smag. 

Læs mere

Hjemmelavet aioli på aquafaba - hurtig og nem

Hjemmelavet aioli på Aquafaba

Vidste du, at kogevandet - aquafaba - fra dine kogte bælgfrugter kan anvendes som erstatning for æggehvider i alverdens opskrifter? I denne opskrift anvendes kogevandet fra vores Ingrid ærter i en smagfuld aioli - eller mayonnaise. Aiolien kan anvendes til alt lige fra moules frites, i burgeren og sandwich eller som tilbehør til vores hestebønnedeller.  

Læs mere