Krydrede grillpølser med hestebønner


Hjemmelavede krydrede grillpølser med danske hestebønner, champignon, persille og dejlige krydderier. Plantepølsen er både plantebaseret og glutenfri. I plantefarsen er der tilsat ærtemel, som både binder farsen og tilfører ekstra kostfibre og protein til den smagfulde grillpølse. Hjemmelavet plantebaseret grillpølse med hestebønner og ærtemel – perfekt til hotdogs og grillmad.
Plantefars med hestebønner og ærtemel
Vores danske hestebønnerne giver en cremet konsistens og naturligt højt proteinindhold, mens ærtemel tilfører både struktur, kostfibre og en mild smag. Du får her en opskrift op en mættende, næringsrig og proteinrig plantefars.
Grillpølserne med bønner er både veganske og glutenfri, da de er lavet med rispapir som pølseskind – perfekt til en hotdog eller som en del af en grøn grillmenu. En nem opskrift til dig, der søger en smagfuld plantebaseret pølse med bælgfrugter og uden gluten.
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Hestebønner og Dansk Ærtemel.

Danske Hestebønner

Dansk Ærtemel
Krydrede grillpølser med hestebønner
Ingredienser
Sådan gør du