Pandekager med banan og ærtemel

Af Pure Dansk™

Pandekager med banan og ærtemel
Glutenfri
Glutenfri
Pandekager med banan og ærtemel

Pandekager med banan og ærtemel smager sødt og dejligt. Ærtemelets høje indhold af kostfibre er med til at give en god mæthedsfornemmelse og gøre bananpandekagerne sundere. De kan både serveres lune på morgenbordet, men er også en lækker snack til madpakken eller som dessert.

I denne opskrift har vi anvendt vores Dansk Ærtemel.

Dansk Ærtemel

Dansk Ærtemel

Pandekager med banan og ærtemel

Antal
10 stk.
Tid
20 minutter

Ingredienser

  • 1¼ dl Dansk Ærtemel
  • 2 bananer
  • 3 æg
  • ½ dl havregryn, eventuelt glutenfri for en glutenfri opskrift 
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • Knivspids salt
  • Smør til stegning
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Mos bananerne i en skål, kom æggene heri og blend det med en stavblender eller pisk med et piskeris. 
  • Tilsæt ærtemel, havregryn, bagepulver, vaniljesukker og salt og blend til en ensartet masse eller pisk med et piskeris for en pandekage med mere tekstur.
  • Smelt smør på en pande og steg de små pandekager i 2-3 min. på hver side.
  • Serveringsforslag

    Nyd dem som de er, eller server dem med honningristet granola med linser, sirup og sæsonens frugt.

    Børnevenlig Dessert Morgenmad

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter