
Lækker og enkel lun linsesalat med grillet squash, små grønne peber og feta
Forberedelse 5 min / Tilberedning 25 min / I alt 30 min
Opskriften giver til 4 portioner
Ingredienser
- 1 dl (90 g) tørrede Danske Anicia Linser
- 1 squash
- 5 små grønne peber (Pimientos de Padron)
- ½ hovedsalat
- 1 stor håndfuld friske grønkålsblade - anden grøn salat kan også anvendes
- 100 g cremet feta
- Olivenolie
- Flagesalt
- Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Skyl Anicia linserne og kog dem i 20-25 minutter i letsaltet vand.
- Hæld vandet fra linserne og stil dem til side
- Skyld alle grøntsager i rent vand
- Skær squash i skiver og vend dem i lidt olie og drys med flagesalt
- Grill squash og de små grønne peber på en varm grillpande eller grill.
- Anret salaten, kogte linser og grillede grøntsager på et fad eller i en salatskål
- Bræk feta i mindre stykker og fordel hen over den lune linsesalat
- Kværn til sidst lidt friskkværnet peber over salaten og evt. lidt olie.
Servér den lune linsesalat med foccaciabrød med Anicia linser eller disse enkle grønne deller med blomkål og Ingrid ærter