Lun linsesalat med grillet grønt og feta

Af Pure Dansk™

Lun linsesalat med grillet grønt og feta
Lun linsesalat med grillet grønt og feta

Lækker og enkel lun linsesalat med grillet squash, små grønne peber og feta.

I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Anicia Linser.

Danske Anicia Linser

Danske Anicia Linser

Lun linsesalat med grillet grønt og feta

Antal
4 portioner
Tid
30 minutter

Ingredienser

  • 1 dl (90 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 1 squash 
  • 5 små grønne peber (Pimientos de Padron) 
  • ½ hovedsalat
  • 1 stor håndfuld friske grønkålsblade - anden grøn salat kan også anvendes
  • 100 g cremet feta
  • Olivenolie
  • Flagesalt
  • Friskkværnet peber 
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl Anicia linserne og kog dem i 20-25 minutter i letsaltet vand.
  • Hæld vandet fra linserne og stil dem til side.
  • Skyld alle grøntsager i rent vand.
  • Skær squash i skiver og vend dem i lidt olie og drys med flagesalt.
  • Grill squash og de små grønne peber på en varm grillpande eller grill. 
  • Anret salaten, kogte linser og grillede grøntsager på et fad eller i en salatskål.
  • Bræk feta i mindre stykker og fordel hen over den lune linsesalat.
  • Kværn til sidst lidt friskkværnet peber over salaten og evt. lidt olie. 
  • Serveringsforslag

    Servér den lune linsesalat med foccaciabrød med Anicia linser eller disse enkle grønne deller med blomkål og Ingrid ærter.

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter