
Prøv disse lækre pirogger med spinat og feta. En smagfuld vegetarisk opskrift, hvor fyldet er lavet med danske Anicia linser, cremet feta og spinat. Linserne giver en dejlig krydret dybde og god konsistens. Dejen er hjemmelavet med ærtemel, som gør piroggerne både mættende og naturligt rige på kostfibre og protein. En nem opskrift på nærende pirogger, som er gode i madpakken, til frokost eller en lækker snack til den lille sult.
Hjemmelavede pirogger med danske Anicia linser, spinat og feta pakket ind i en nærende dej med ærtemel
Ærtemel smager skønt i dejen til pirogger, fordi det tilfører en mild, nøddeagtig smag og en let sødme, der passer perfekt sammen med det salte og cremede fyld af proteinrige, smagfulde Anicia linser, spinat og feta. Samtidig giver ærtemelet dejen en flot gylden farve og en blød konsistens, som gør den nem at arbejde med – både når du ruller og former dine pirogger.
Derudover er både Anicia linser og ærtemel naturligt rigt på protein, kostfibre og vitaminer, så de bidrager til at gøre piroggerne mere mættende og nærende, uden at gå på kompromis med smagen. Dette er en oplagt måde at snige flere bælgfrugter ind i hverdagdagens måltider, som i eksempelvis børnenes madpakker eller i en sund eftermiddagssnack.
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Anicia Linser og Dansk Ærtemel.

Danske Anicia Linser

Dansk Ærtemel
Pirogger med fyld af Anicia linser, spinat og feta
Ingredienser
Dej
Fyld
Pensling
Sådan gør du
Dej
Fyld