Smørstegt fiskefilet paneret med ærtemel

Af Pure Dansk

Smørstegt fiskefilet paneret med ærtemel
Uden æg
Uden æg
Smørstegt fiskefilet paneret med ærtemel

Smørstegt fiskefilet paneret med dansk ærtemel og uden æg. Nem panering som giver en god sprød skorpe, dejlig smag og tilfører protein og kostfibre til retten. Du kan også lave en vegetarisk version med panerede bagte pastinakker.

I denne opskrift har vi anvendt vores Dansk Ærtemel.

Dansk Ærtemel

Dansk Ærtemel

Smørstegt fiskefilet paneret med ærtemel

Antal
4 portioner
Tid
15 minutter

Ingredienser

  • 2 dl (140 g) Dansk Ærtemel
  • 225 g rødspættefilet
  • 2 dl mælk 
  • 3 dl Panko rasp 
  • Salt 
  • Peber 
  • Smør til stegning
  • Citron
  • Dild
  • Evt. kartofler eller rugbrød 
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Bland ærtemel og mælk i en skål til en klistret dej.
  • Hæld panko rasp i en skål for sig og tilsæt 1 tsk salt og peber.
  • Vend først rødspættefileterne i ærtedejen, så de er helt dækket og bagefter i panko rasp. 
  • Steg i rigeligt smør på en pande og vend dem efter 3-4 minutter.
    Krydr med salt og peber.
  • Serveringsforslag

    Nem Hurtig Frokost Aftensmad

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter