Hjemmelavet remoulade på aquafaba

Af Pure Dansk™

Hjemmelavet Remoulade på Aquafaba
Vegetarisk
Vegetarisk
Uden æg
Uden æg
Hjemmelavet Remoulade på Aquafaba

Nem hjemmerørt remoulade, lavet på kogevandet/aquafaba fra Ingrid ærter. Perfekt til den klassiske fiskefrikadelle, eller vores vegetariske udgave fiskefrideller med Ingrid ærter.

Hjemmelavet remoulade på aquafaba

Tid
30 minutter

Ingredienser

  • 2 dl mayonnaise lavet på Aquafaba af Ingrid ærter
  • 1 gulerod 
  • ½ løg 
  • 4 små cornichoner
  • 2 spsk. kapers 
  • 1 tsk. karry 
  • 1 tsk. gurkemeje 
  • 1 tsk. dijonsennep 
  • Salt og peber
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Vend mayonnaise med karry, gurkemeje og dijonsennep og stil på køl, mens du forbereder resten.
  • Skræl guleroden og kog i 5 minutter til den er al dente.
  • Skær gulerod, løg, cornichoner og kapers i små stykker og vend i mayonnaisen.
  • Smag til med salt og peber.
  • Serveringsforslag

    Servér som topping til fiskefrideller, vores vegetariske udgave af fiskefrikadeller, på din fiskefilet eller hotdog med linsepølser.

    Tilbehør Frokost

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter